Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Ορεστιάδα: Δωρεάν πρόγραμμα κολύμβησης "Γνωρίζοντας το νερό"

Ορεστιάδα: Δωρεάν πρόγραμμα κολύμβησης "Γνωρίζοντας το νερό"

20-01-2016

Ο κολυμβητικός όμιλος Ν. Ορεστιάδας, συνερίζοντας τις ιδιαίτερες οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει μια μερίδα συνδημοτών μας, πήρε την πρωτοβουλία και σε συνεργασία με το τμήμα κοινωνικής προστασίας και το γραφείο εθελοντισμού του Δήμου Ορεστιάδας, δημιούργησε το δωρεάν πρόγραμμα κολύμβησης "Γνωρίζοντας το νερό", το οποίο συνεχίζεται και το νέο έτος.

Σκοπός του προγράμματος είναι η εξοικείωση των παιδιών με το υγρό στοιχείο, συμμετέχοντας σε κολυμβητικές δραστηριότητες. Στόχος του προγράμματος είναι να μάθουν τα παιδιά τις βασικές αρχές ασφάλειας και συμπεριφοράς στο περιβάλλον της πισίνας και να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση και αυτοέλεγχο στο νερό. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών και θα διεξάγεται κάθε Σάββατο στις 11:00 - 12:00. Θα πραγματοποιούνται 4 - 5 μαθήματα ανά μήνα, με τις ηλικιακές ομάδες των παιδιών ανά μήνα να χωρίζονται ως εξής, σε περίπτωση μεγάλου αριθμού συμμετοχής:

1η ομάδα: 5 - 8 ετών  
2η ομάδα : 9 -12 ετών
1η ομάδα: 5 - 8 ετών  κ.ο.κ

Μέγιστος αριθμός παιδιών ανά τμήμα – μήνα: 20 παιδιά.

Επίσημη ημέρα έναρξης του προγράμματος ορίζεται το Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016.

Για τα απαραίτητα δικαιολογητικά και κριτήρια συμμετοχής στο πρόγραμμα, οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να απευθύνονται καθημερινά στο γραφείο του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Ορεστιάδας: Βασ. Κων/νου 9 - 11, T.K. 68200 και στην υπεύθυνη του Προγράμματος: κ. Καδοπούλου Ευγενία στo τηλ : 25523 - 50016. Θα τηρείται σειρά προτεραιότητας σε κάθε ενδιαφερόμενο.