- Με μεγάλη συμμετοχή η φιλανθρωπική βραδιά των Daughters of Penelope για το Friendship Camp
(28-06-2026) - Τα 2α γενέθλιά του γιόρτασε το ΝΟΑ cafe bar στο Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης
(12-06-2026) - Λαμπερά εγκαίνια στην Αλεξανδρούπολη: Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε το νέο κατάστημα της «Καλλιτσάρης Δ. & Υιοί ΟΕ»
(12-06-2026)
Κάτι τρέχει στον Έβρο
Όταν ο Κώστας Καραμανλής επισκέφθηκε το Εθνικό Πάρκο Δάσους Δαδιάς-Λευκίμης-Σουφλίου
Την Παρασκευή 04 Μαΐου επισκέφτηκε το Εθνικό Πάρκο Δάσους Δαδιάς-Λευκίμης-Σουφλίου ο πρώην Πρωθυπουργός κ. Κωνσταντίνος Καραμανλής, συνοδευόμενος από τον βουλευτή Έβρου κ. Αναστάσιο Δημοσχάκη.
Ο κος Καραμανλής, φανερά εντυπωσιασμένος από την ομορφιά του φυσικού τοπίου, περιηγήθηκε στα μονοπάτια του Εθνικού Πάρκου και ξεναγήθηκε από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Φορέα Διαχείρισης Dr. Δημήτριο Μπακαλούδη.
Η περιήγηση κατέληξε στο παρατηρητήριο αρπακτικών πουλιών όπου ο πρώην Πρωθυπουργός είχε την ευκαιρία να θαυμάσει τα σπάνια αρπακτικά πουλιά, στο φυσικό τους περιβάλλον.
Αξίζει να σημειωθεί πως η περιοχή αυτή, αποτελεί ένα από τα τελευταία καταφύγια του φτερωτού κόσμου της Ευρώπης. 'Eχουν παρατηρηθεί εδώ, 36 είδη ημερόβιων αρπακτικών(από τα 38 συνολικά της Ευρώπης). Ειδικά ο μαυρόγυπας με άνοιγμα φτερών έως 3 μ., ζει μόνο εδώ και στην κεντρική Ισπανία.
Μάθετε περισσότερα για το Δάσος της Δαδιάς - Λευκίμης - Σουφλίου εδώ.
EN
TR






