Κάτι τρέχει στον Έβρο
Π.Γ.Ν.Α: Εξοπλίζεται με την τελευταία λέξη της επιστήμης στην μάχη κατά του καρκίνου
Υπογράφηκε από τον Διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας και εκπροσώπους του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος δωρεά συστήματος pet-scan στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης κόστους 3.000.000 ευρώ.
Το σύστημα αυτό αποτελεί την πιο σύγχρονη απεικονιστική μέθοδο ανίχνευσης και των μικρότερων εστιών μεταστικού καρκίνου.
Μέχρι σήμερα οι ασθενείς ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που έπρεπε να κάνουν αυτή την εξέταση έπρεπε να απευθύνονται σε ιδιωτικά κέντρα της Θεσσαλονίκης.
Μετά την εγκατάσταση αυτού του νέου μηχανήματος το Π.Γ.Ν.Α. θα είναι πλήρως εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη τη επιστήμης στην μάχη κατά του καρκίνου (pet-scan, μαγνητικός τομογράφος, σπειροειδής αξονικός τομογράφος, δεύτερος αξονικός τομογράφος, αξονικός εξομειωτής, γραμμικός επιταχυντής, τμήμα πυρηνικής ιατρικής, μονάδα χημειοθεραπειών κ.α).
- Ο 13χρονος Λέανδρος κάνει την Αλεξανδρούπολη πιο συμπεριληπτική!
(14-08-2025) - Νέα μέτρα για την ευλογιά των αιγοπροβάτων στη Σαμοθράκη
(14-08-2025) - Και ο Δήμος Αλεξανδρούπολης υπέρ της επιστροφής της χρυσή προτομής στο Διδυμότειχο
(14-08-2025) - Παράνομο "καζίνο" στήθηκε σε μαγαζί της Αλεξανδρούπολης - 6 συλλήψεις
(14-08-2025)
EN
TR






