Κάτι τρέχει στον Έβρο

Παναγιώτης Καλακίκος: Ο Δήμαρχος Σουφλίου και εκ νέου υποψήφιος στο e-evros.gr (video)
Στο στούντιο του e-evros.gr φιλοξενήθηκε την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου ο εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Σουφλίου, Παναγιώτης Καλακίκος.
Ο κ. Καλακίκος, ερχόμενος από μια γεμάτη τετραετία στα ηνία του δήμου Σουφλίου, μας ξανα-συστήθηκε και μας έδωσε την ευκαιρία να κάνουμε μαζί του έναν απολογισμό της τετραετίας που πέρασε.
Συγκεκριμένα, μας μίλησε τόσο για το επίκαιρο και πονεμένο θέμα των καταστροφικών πυρκαγιών στον νότιο και κεντρικό Έβρο, που έπληξε και τον δήμο Σουφλίου, όσο και πιο ειδικά για τον συντονισμό της δημοτικής αρχής αυτές τις κρίσιμες ώρες.
Επιπλέον, αναφέρθηκε εκτενώς και στην εκ νέου υποψηφιότητά του, αποκαλύπτοντας μάλιστα σημειώσεις και προτεραιότητες που έχει στην ατζέντα του, για τη δεύτερη τετραετία που θα διεκδικήσει.
Παρακολουθήστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο παρακάτω βίντεο:
- Ασυνείδητοι θανατώνουν σκύλους στην Ορεστιάδα με φόλες
(17-02-2024) - Ορεστιάδα: Προσοχή σε απάτη με δήθεν επιστροφή χρημάτων από τον δήμο
(17-02-2024) - Αγρότες: Κλείνουν το τελωνείο των Κήπων για δύο ώρες
(17-02-2024) - Άγριος καβγάς στο Διδυμότειχο - Τον χτύπησε με αεροβόλο στο κεφάλι
(17-02-2024) - Το χρονοδιάγραμμα των δοκιμών και η εμπορική λειτουργία του FSRU στην Αλεξανδρούπολη
(17-02-2024)