Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Ο κ. Παπαλαμπίδης είναι πολιτικός μηχανικός και διατηρεί από το 2007 τεχνικό γραφείο στην Ορεστιάδα
Ο κ. Παπαλαμπίδης είναι πολιτικός μηχανικός και διατηρεί από το 2007 τεχνικό γραφείο στην Ορεστιάδα

Παπαλαμπίδης Ζήσης: Υπ. Δημ. Σύμβουλος με την "Ορεστιάδα Νέα Ξανά" του Διαμαντή Παπαδόπουλου

21-09-2023

Με γνώση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η κοινωνία της Ορεστιάδας και στόχο την βιώσιμη ανάπτυξη της περιοχής του, τάσσεται υπέρ των επενδύσεων που προσδίδουν αξία στην περιοχή και οφέλη σε όλους τους πολίτες. Μάχεται για μια ανοιχτή κοινωνία που λόγο έχουν όλοι με σκοπό να γίνει η Ορεστιάδα Νέα Ξανά!

Ο λόγος για τον Ζήση Παπαλαμπίδη, ο οποίος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ως δημοτικός σύμβουλος Ορεστιάδας στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023 με την παράταξη "Ορεστιάδα Νέα Ξανά" του Διαμαντή Παπαδόπουλου.

«Αισθάνομαι χαρά και τιμή για την πρόταση που μου έγινε να συνεισφέρω κι εγώ, με τον τρόπο μου, στην προσπάθεια του Διαμαντή Παπαδόπουλου γαι τη διεκδίκηση του Δήμου Νέας Ορεστιάδας», αναφέρει στην ανακοίνωσή του.

Ο κ. Παπαλαμπίδης είναι πολιτικός μηχανικός MEng (Hons) MSc και διατηρεί από το 2007 τεχνικό γραφείο στην Ορεστιάδα.

Πάμε να τον γνωρίσουμε καλύτερα

Με καταγωγή από το Νεοχώρι, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ορεστιάδα, όπου ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά έως σήμερα. Γονείς του είναι ο Δημήτριος και η Ευρυδίκη, Γεωπόνοι της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Ορεστιάδας.

Σπούδασε πολιτικός μηχανικός, Master of Engineering (MEng Hons) in Civil Engineering με μεταπτυχιακό τίτλο Master of Science (MSc) in Applied Geology στο Μπράιτον της Μ. Βρετανίας.

Είναι ελεύθερος επαγγελματίας - ιδιοκτήτης Τεχνικού Γραφείου από το 2007, ενεργειακός επιθεωρητής, είναι μέλος του Τ.Ε.Ε. και του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδος και επίσης εργάζεται ως Υπεύθυνος Τεχνικού Τμήματος του Γραφείου Κτηματογράφησης Ορεστιάδας από το 2015 αλλά και ως αγρότης.

Διετέλεσε, μεταξύ άλλων, προϊστάμενος του Γραφείου Κτηματογράφησης Αλεξανδρούπολης, εκτιμητής ακινήτων για την ΑΤΕ Bank, υπεύθυνος Μηχανικός του προγράμματος Ο.Π.Α.Α.Χ της Εταιρίας Έρευνας και Ανάπτυξης Βορείου Έβρου Α.Ε., ειδικός συνεργάτης στο Δήμο Κυπρίνου, Internet Specialist στη Vodafone Ελλάδας, κ.α.

Υπηρέτησε στον Ελληνικό Στρατό ως έφεδρος Αξιωματικός Μηχανικού στη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων.

Είναι παντρεμένος με την Ελεονώρα Γκουγκή, Κοινωνική Ανθρωπολόγο MSc, υπάλληλο του Κέντρου Κοινότητας Ορεστιάδας και πατέρας δύο παιδιών, 13 και 9 ετών.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του:

«Αισθάνομαι χαρά και τιμή για την πρόταση που μου έγινε να συνεισφέρω κι εγώ, με τον τρόπο μου, στην προσπάθεια του Διαμαντή Παπαδόπουλου γαι τη διεκδίκηση του Δήμου Νέας Ορεστιάδας.

Στόχος, η επίλυση διαχρονικών προβλημάτων που ταλανίζουν το δήμο και στερούν προοπτικές ανάπτυξης που τόσο ανάγκη έχει ο τόπος, ένας τόπος που μαστίζεται έντονα από τη μείωση και γήρανση του πληθυσμού και την απαξίωση βασικών υποδομών και υπηρεσιών.

Όλοι μαζί οφείλουμε να συμπορευτούμε στην προσπάθεια, ώστε να κάνουμε την Ορεστιάδα Νέα Ξανά!

Ζητώντας ευγενικά την ψήφο σας στις Δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023».