Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
CASINO THRAKI

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Παραιτήθηκε ο Παύλος Γεωργιάδης από την κοινότητα Αλεξανδρούπολης: "Έχω εξαντλήσει τη δυνατότητα ουσιαστικής προσφοράς"

Παραιτήθηκε ο Παύλος Γεωργιάδης από την κοινότητα Αλεξανδρούπολης: "Έχω εξαντλήσει τη δυνατότητα ουσιαστικής προσφοράς"

30-11-2021

Την παραίτηση του από δημοτικός σύμβουλος της κοινότητας Αλεξανδρούπολης ανακοίνωσε εχθές ο Παύλος Γεωργιάδης ο οποίος εκλέχθηκε με την ανεξάρτητη παράταξη "Φάρος Αλεξανδρούπολης".

Η  καταστροφή ενός από τα τελευταία αλσύλλια της Αλεξανδρούπολης, με την προαποφασισμένη κοπή 250 δέντρων ήταν η αφορμή που οδήγησε τον κ. Γεωργίάδη στην απόφαση της παραίτησης. 

Ο ίδιος με ανακοίνωσή του στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media ανέφερε μεταξύ άλλων ότι έχει έξαντλήσει τη δυνατότητα ουσιαστικής προσφοράς στα κοινά της πόλης μας μέσα από ένα όργανο που δεν πλέον θυμίζει σε τίποτα ούτε Συμβούλιο ούτε Κοινότητα και αφήνει την εκλεγμένη θέση υου με την σκέψη ότι «ουδείς αναντικατάστατος».


Αναλυτικότερα έγραψε:

"Με αφορμή την καταστροφή ενός από τα τελευταία αλσύλλια της Αλεξανδρούπολης, με την προαποφασισμένη κοπή 250 δέντρων, υπέβαλλα σήμερα την παραίτησή μου από το Συμβούλιο της Κοινότητας Αλεξανδρούπολης.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους 1.460 συμπολίτες που με τίμησαν με την ψήφο τους, καθώς και την οικογένεια και τους συνεργάτες μου που συνέβαλλαν στην εκλογική επιτυχία που κατέγραψε η Ανεξάρτητη Κοινότητα Φάρος Αλεξανδρούπολης.

Έχοντας εξαντλήσει τη δυνατότητα ουσιαστικής προσφοράς στα κοινά της πόλης μας μέσα από ένα όργανο που δεν πλέον θυμίζει σε τίποτα ούτε Συμβούλιο ούτε Κοινότητα, αφήνω την εκλεγμένη θέση μου με την σκέψη ότι «ουδείς αναντικατάστατος»."

Σ.Κ