Σήμερα είναι: Σάββατο, 8 Αυγούστου 2020
greek english turkish
VAMOS Δερέμπεης μικρό ΚΡΟΝΟΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Παράταξη Χατζηγιάννογλου για το  περιστατικό στο Δ.Σ Διδυμοτείχου: "Είμαστε όλοι Στέλλα"

Παράταξη Χατζηγιάννογλου για το περιστατικό στο Δ.Σ Διδυμοτείχου: "Είμαστε όλοι Στέλλα"

28-11-2019

Ανακοίνωση εξέδωσε η παράταξη του Δημάρχου Διδυμοτείχου Ρωμύλου Χατζηγιάννογλου "Απ'την Αρχή" για το πρωτοφανές περιστατικό που συνέβη την Τρίτη το βράδυ στο Δημοτικό Συμβούλιο Διδυμοτείχου.

H ένταση προκλήθηκε όταν ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Χρήστος Τοκαμάνης απευθύνθηκε στην αντιδήμαρχο Στέλλα Θεοδοσίου-Ζυγογιάννη με χυδαίο χαρακτηρισμό, με αποτέλεσμα να υπάρξει ανάλογη αντίδραση από αρκετούς δημοτικούς συμβούλους.

Ακολουθεί η ανακοίνωση: 

"Εχθές το βράδυ ράγισε επιτέλους το πήλινο πολιτικό προσωπείο. Ένα πολιτικό προσωπείο που συντηρήθηκε κρυμμένο επιμελώς για δεκαετίες, πίσω από πολιτικές φανφάρες και ακατάπαυστες ρητορικές, ποτισμένες με ακατανόητες ανακρίβειες.

Στην θέση του πλέον εμφανίστηκε το αληθινό, το καφενειακό, το υβριστικό, το σωβινιστικό, το αήθες, το γεμάτο μίσος, το εγωιστικό, το αλαζονικό, χωρίς σεβασμό για τον συνάνθρωπο, το προσωπείο που δείχνει το πραγματικό του ποιόν, το προσωπείο που επέλεξε ως δώρο ονομαστικής εορτής να εκτοξεύσει οχετό προς μια γυναίκα εκλεγμένη εκπρόσωπο των πολιτών και μάλιστα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Αυτός ο άνθρωπος, που έχει σπαταλήσει ώρες και ώρες εντός της Δημοτικής Αίθουσας προοθώντας αυτάρεσκα τις αναχρονιστικές απόψεις του, τις οποίες τρισάκις καταψήφησε ο κόσμος του Διδυμοτείχου, αυτός ο «μέντορας» πολιτικού ήθους, ο «μέντορας» ρητορικής, ο «μέντορας» τεχνικών θεμάτων, ο «μέντορας» επί των νομικων θεμάτων, ο «μέντορας» επί των οικονομικών θεμάτων, ο «μέντορας» επί παντώς επιστητού τέλος πάντων, ο «μέντορας» που μπορεί να μας μιλάει επί τρείς ώρες προκειμένου να μας διδάξει την αξία της σιωπής*, εχθές μας έκανε το καλύτερο μάθημα.

Ως εκ τούτου Κε. «Μέντορα», σας επιστρέφουμε όλα αυτά τα «δωρεάν μαθήματα» πολιτικής συμπεριφοράς και ήθους, καθότι εμείς θέλουμε να μπορούμε να βλέπουμε στα μάτια τις γυναίκες, τα παιδιά και όλους τους πολίτες οι οποίοι κάθονται να παρακολουθήσουν τα Δημοτικά Συμβούλια από ενδιαφέρον για τον τόπο τους, και παράλληλα να τους ζητήσουμε συγνώμη για το θέαμα που αντίκρισαν.

Επιπροσθέτως, σας δηλώνουμε ευθαρσώς ότι για εμάς δεν θεωρείστε πλέον συνομιλητής, ενώ παράλληλα αναμένουμε να πράξετε μόνος σας τα δέοντα (αν φυσικά σαν απέμεινε ψέγος ηθικής), καθώς σε αυτές τις περιπτώσεις το 'mea culpa' και το 'ανακαλώ' δεν έχουν καμία απολύτως αξία, καθώς το επαναλαμβανόμενο λάθος, παύει να είναι λάθος.
Είμαστε όλοι Στέλλα.

Δείτε το video του didymoteicho net το οποίο προβλήθηκε από το δελτίο ειδήσεων του Thrakinet