Κάτι τρέχει στον Έβρο

Παρεμβάσεις σε σχολεία της Σαμοθράκης ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς (photos)
Σημαντικές παρεμβάσεις σε σχολικές μονάδες του νησιού με στόχο τη βελτίωση της ασφάλειας και των υποδομών αλλά και την αναβάθμιση των συνθηκών μάθησης των μαθητών, προγραμμάτισε και υλοποίησε ο Δήμος Σαμοθράκης:
-Ασφαλής πρόσβαση στο Νηπιαγωγείο Καμαριώτισσας.
Κόπηκε το δέντρο που βρισκόταν έξω από τον αύλειο χώρο του Νηπιαγωγείου Καμαριώτισσας. Το δέντρο παρουσίαζε σοβαρό κίνδυνο πτώσης και τα κλαδιά του ακουμπούσαν στα καλώδια της ΔΕΗ, αποτελώντας κίνδυνο για τα παιδιά και τους γονείς που κινούνταν καθημερινά από το σημείο. Η απόφαση αυτή λήφθηκε προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια όλων και να αποφευχθεί πιθανό ατύχημα.
-Τοποθέτηση κλιματιστικού στο Δημοτικό Σχολείο Λακκώματος.
Εγκατάσταση κλιματιστικού στο Δημοτικό Σχολείο Λακκώματος, με σκοπό τη δημιουργία καλύτερων συνθηκών διδασκαλίας για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς, ειδικά κατά τους ζεστούς μήνες.
-Εγκατάσταση παγκακιών στο Γυμνάσιο-Λύκειο Σαμοθράκης.
Με πρωτοβουλία των εθελοντών του Δήμου και με αφορμή δωρεά προς το σχολείο, τοποθετήθηκαν 13 παγκάκια στον περιβάλλοντα χώρο του Γυμνασίου-Λυκείου. Αυτή η παρέμβαση ενισχύει την άνεση των μαθητών κατά τα διαλείμματα και συνέβαλλε στη βελτίωση της ποιότητας του χώρου.
-Καθαρισμός και βάψιμο στο Δημοτικό Σχολείο Καμαριώτισσας.
Με συντονισμό της Αντιδημάρχου και σε συνεργασία με υπαλλήλους του Κέντρου Κοινότητας και την Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, πραγματοποιήθηκαν εργασίες καθαρισμού και βαψίματος στο Δημοτικό Σχολείο Καμαριώτισσας. Οι παρεμβάσεις αυτές βελτίωσαν την εικόνα του σχολείου.
- 14 Μαΐου 2024: Το πρόγραμμα εορτασμού της Επετείου απελευθέρωσης της Αλεξανδρούπολης
(13-05-2024) - Video: Επίσημη επίσκεψη του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Γεωργίου για τα «Ελευθέρια»
(13-05-2024) - Σαμοθράκη: Με λαμπρότητα εορτάστηκε η μνήμη των Αγίων Πέντε Νεομαρτύρων
(13-05-2024) - Συνάντηση Μητσοτάκη με Ερντογάν στην Άγκυρα - Αύριο ο πρωθυπουργός στη Θράκη (video)
(13-05-2024) - Με «νήμα μετάξης», τρεις καλλιτέχνιδες «συνδέουν» το Σουφλί με την Σουηδία
(13-05-2024)