Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Ο Πάρης Παπαδάκης με ένα αποκαλυπτικό κείμενο παρουσιάζει την ελληνική πραγματικότητα ενόψει των εθνικών εκλογών.
Ο Πάρης Παπαδάκης με ένα αποκαλυπτικό κείμενο παρουσιάζει την ελληνική πραγματικότητα ενόψει των εθνικών εκλογών.

Πάρης Παπαδάκης: «Δεν φταίνε, εμείς φταίμε!»

31-01-2023

Με ένα αποκαλυπτικό κείμενο o υποψήφιος με την Ελληνική Λύση στο Ν. Έβρου, Πάρης Παπαδάκης παρουσιάζει την ελληνική πραγματικότητα ενόψει των εθνικών εκλογών. Θίγει ζητήματα της πολιτικής σκηνής που "καίνε" ενώ χρησιμοποιεί γλώσσα σκληρή κατά της υφιστάμενης "σαθρής πολιτικής ζωής".

«Μην αναρωτιέσαι λοιπόν συνΈλληνα ποιος φταίει... ξέρεις εσύ!», καταλήγει στο κείμενό του, μεταφέροντας την ευθύνη, αλλά και την ελπίδα του τόπου στα χέρια του κάθε πολίτη.


Ακολουθεί το πλήρες κείμενο του Πάρη Παπαδάκη:

Δεν φταίνε, εμείς φταίμε!

Στις επερχόμενες εκλογές θα είναι πρώτο κόμμα η ΝΔ, που χρωστά 420.000.000€ (340.000.000 παρέλαβε ο ηγέτης Μητσοτάκης) και οι τράπεζες δεν τολμούν να επισπεύσουν αναγκαστική εκτέλεση εις βάρος τους αλλά αντιθέτως με ευλογίες του μεγαλοφειλέτη ΝΔ βγάζουν σε πλειστηριασμό τις περιουσίες των Ελλήνων για ψίχουλα.

Που ο Πρόεδρος της δεν εργάστηκε ποτέ (και περιμένουν οι φτωχοί και οι εργαζόμενοι να τους καταλάβει), πήρε το δαχτυλίδι από τον μπαμπά, μπλεγμένος στο σκάνδαλο Siemens, με τον Χριστοφοράκο να διαφεύγει στο εξωτερικό γνωρίζοντας όλοι που διαμένει αλλά κανείς να μην τον ακουμπά (μόνο τον Ψωμιάδη συλλαμβάνουν στο εξωτερικό).

Που κραύγαζε πριν τις εκλογές του 2019 ότι θα ακυρώσει την συμφωνία των Πρεσπών και μέχρι σήμερα τηρεί κατά γράμμα!

Που ενώ πουλάμε καύσιμα στην Κύπρο και στην Βουλγαρία κατάφερε ο χονδρέμπορας να πουλά τα καύσιμα πιο ακριβά από τον έμπορο που πουλάει λιανική (αυτό είναι παγκόσμια κατάκτηση, πρέπει να γίνει μάθημα στα οικονομικά πανεπιστήμια).

Που κατάφερε να πουλάει το πιο ακριβό ρεύμα στην Ευρώπη! Που κατάφερε να μας κάνει εχθρούς με την Ρωσία για πόλεμο που δεν μας αφορά. Που κατάφερε να φέρει την Ελλάδα 2η χώρα σε διαφθορά πίσω από την Βουλγαρία.

Που είναι με τους λοάτκι... αλλά είναι και με την οικογένεια! Που φτιάχνει φράχτη στον Έβρο, αλλά επιθυμεί και την ενσωμάτωση με πακιστανούς, νιγηριανούς κλπ.. που πατάσσει την λαθρομετανάστευση, αλλά ανεβαίνει ο Μηταράκης στον Έβρο για να διεκδικήσει τους παράνομους μετανάστες που βρίσκονται σε τουρκική νησίδα.

Που έχει τους ίδιους φορολογικούς συντελεστές στον Έβρο και τον ίδιο φόρο καυσίμων με την Εκάλη! Που μας πούλησε (τρομοκρατώντας) το παραμύθι των εμβολίων διχάζοντας τον λαό και την ιατρική κοινότητα. Που έχει 5 Υπουργούς, 3 Υφυπουργούς και 10 γραμματείς Υπουργείων από το ΠΑΣΟΚ. Που παρακολουθεί ότι κινείται...

Που... που... που...

Στις επερχόμενες εκλογές θα είναι δεύτερο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ, που Χρωστά 12.000.000€. Που πρόδωσε και παρέδωσε την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Που κραύγαζε προεκλογικά ότι θα σκίσει τα μνημόνια και μας έφερε άλλα δύο. Που έκανε το όχι... ναι. Που έκλεισε τις τράπεζες και περιμέναμε εξευτελιστικά στην ουρά για 20€ (αυτούς δεν είδα όμως να περιμένουν στο ATM).

Που φωνάζουν να πέσει ο φράχτης στον Έβρο γιατί παραβιάζει την διεθνή νομιμότητα. Που έλεγε προεκλογικά ο Τσίπρας να μην πληρώσει ο κόσμος τον ΕΝΦΙΑ γιατί θα τον ακυρώσει. Που έκοψε τον ΕΚΑΣ στους χαμηλοσυνταξιούχους. Που μείωσε 24 φορές τις συντάξεις. Που έβαλε φόρο υγείας 6%. Που αύξησε 100% την προκαταβολή φόρου. Που μείωσε κατά 192€ τις συντάξεις χηρείας.

Που στελέχη της είναι πίσω από τις ΜΚΟ και βοηθούν τους διακινητές να προωθούν λαθρομετανάστες στο εσωτερικό της Χώρας για το χρήμα! Που με τον Νόμο Παρασκευόπουλου αφέθησαν ελεύθεροι επικίνδυνοι εγκληματίες με βαρύτατες ποινές κάθειρξης.

Που... που... που...

Στις επερχόμενες εκλογές θα είναι τρίτο κόμμα το ΠΑΣΟΚ, που χρωστάει 350.000.000€. Που ξεπούλησε την Χώρα βάζοντας μας στα μνημόνια. Που είναι οι μάστερ και καθηγητές της κλεψιάς και της μίζας (Τσοχατζόπουλος – Τσουκάτος – Μαντέλης – Παπαντωνίου).

Που η Ευρωβουλευτής Καϊλή, ως υπάκουη μαθήτρια τα έμαθε καλά τα γράμματα περί μίζας. Που έθαψαν την λίστα Λαγκάρντ. Που παραδέχτηκε ο Πάγκαλος ότι μαζί τα φάγαμε… αλλά αυτός έφαγε το βόδι και εμείς την ουρά.

Που... που... που...

Και όμως αυτοί θα εκλεγούν με την ψήφο μας. Μην αναρωτιέσαι λοιπόν συνΈλληνα ποιος φταίει... ξέρεις εσύ!