Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΕΡΕΜΠΕΗΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Αριστερά της φωτογραφίας η αδερφή του Δημοσθένη, Μαρία, στη μέση ο προπονητής του Τάσος Καλλιτσάρης και δεξιά ο Δημοσθένης
Αριστερά της φωτογραφίας η αδερφή του Δημοσθένη, Μαρία, στη μέση ο προπονητής του Τάσος Καλλιτσάρης και δεξιά ο Δημοσθένης

Περήφανη όλη η Ελλάδα για τον δικό μας Δημοσθένη (photos + video)

15-09-2016

Ρίγη συγκίνησης προσέφερε όχι μόνο στον Έβρο και τη Θράκη αλλά και σε όλη την Ελλάδα ο Εβρίτης κολυμβητής Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης.

Ο Δημοσθένης χθες το βράδυ στις 23:30, ώρα Ελλάδας, στον τελικό 100 μ πεταλούδας κατηγορία S9, με ρεκόρ αγώνων 59:27, στους Παραολυμπιακούς του Ρίο 2016 κατάφερε και τερμάτισε πρώτος κερδίζοντας το Χρυσό Μετάλλιο.

Ο Χρυσός Παραολυμπιονίκης αγωνίστηκε με δύναμη ψυχής όπως κάνει όλα αυτά τα χρόνια, μαζί με τον προπονητή του Τάσο Καλλιτσάρη και τερμάτισε 1ος στην πισίνα αλλά και στις καρδιές όλων μας.

Την ώρα της απονομής του μεταλλίου ο Εθνικός μας ύμνος ακούστηκε στη διαπασών με τον Δημοσθένη εμφανώς συγκινημένο. Κι ενώ στο Ρίο γινόταν η απονομή το e-evros.gr βρέθηκε στο σπίτι του Δημοσθένη όπου συγγενείς και φίλοι ζητωκραύγαζαν με δάκρυα στα μάτια. (Δείτε παρακάτω τα σχετικά video)

 

Η πόλη των Φερών ήταν όλο το βράδυ στο «πόδι» και πανηγύριζε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ο Δημοσθένης δήλωσε πως το μετάλλιό του το αφιερώνει στην αδερφή του Μαρία που με δικά της έξοδα πήγε στο Ρίο για να είναι κοντά του.

Ο πατέρας του, μη μπορώντας να κρύψει τη συγκίνησή του, δήλωσε στο e-evros.gr πως είναι πολύ ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα και πως δικαιώθηκαν οι κόποι τόσων ετών. (Δείτε παρακάτω σχετικό video)

Δημοσθένη σε ευχαριστούμε! Μας έκανες υπερήφανους... χορηγούς!

Δείτε επίσης τις σχετικές αναρτήσεις στο facebook: 

Δείτε επίσης video, δια χειρός e-evros.gr, από τις προπονήσεις του και τον κόπο του: 

Περήφανη όλη η Ελλάδα για τον δικό μας Δημοσθένη (photos + video) Περήφανη όλη η Ελλάδα για τον δικό μας Δημοσθένη (photos + video)