Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΕΡΕΜΠΕΗΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Στιγμιότυπο από τη συνάντηση του  τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο του Νησιού Νίκο Γαλατούμο
Στιγμιότυπο από τη συνάντηση του τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο του Νησιού Νίκο Γαλατούμο

Περιοδεία Βασίλη Τσολακίδη στη Σαμοθράκη (photos)

01-07-2019

Στη Σαμοθράκη βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας (01/07) ο υποψήφιος βουλευτής Έβρου ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία.

Κατά την περιοδεία του στο νησί, επισκέφθηκε το Περιφερειακό Ιατρείο Καμαριώτισσας και ενημερώθηκε από τους εργαζόμενους για όλα τα θέματα που τους απασχολούν. "Οι δομές υγείας στο Νησί, παρά τα σημαντικά βήματα που έγιναν, χρειάζονται ακόμη περισσότερη ενίσχυση σε όλους τους τομείς. Συγχαρητήρια στους εργαζόμενους για την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν καθημερινά" δήλωσε ο κ. Τσολακίδης λίγο μετά την επίσκεψή του.

Επίσης ο κ. Τσολακίδης συναντήθηκε με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο του Νησιού Νίκο Γαλατούμο, με τον οποίο συζήτησαν διάφορες αναπτυξιακές δυνατότητες και ευκαιρίες που μπορεί να αξιοποιηθούν υπέρ των κατοίκων.

Τον υποψήφιο βουλευτή συνόδευσε στις επισκέψεις του στο νησί ο επικεφαλής της παράταξης «Ενότητα για μια Νέα Πορεία στο Δήμο Αλεξανδρούπολης» Δημήτρης Λαζόπουλος.

 

Περιοδεία Βασίλη Τσολακίδη στη Σαμοθράκη (photos) Περιοδεία Βασίλη Τσολακίδη στη Σαμοθράκη (photos) Περιοδεία Βασίλη Τσολακίδη στη Σαμοθράκη (photos) Περιοδεία Βασίλη Τσολακίδη στη Σαμοθράκη (photos) Περιοδεία Βασίλη Τσολακίδη στη Σαμοθράκη (photos)