ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Ε - ΑΤΡΙΚΑ
Αθλητικά Νέα
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ
Κάτι τρέχει στον Έβρο
Πινακίδες για τον κανονισμό λειτουργίας των κοιμητηρίων αποφάσισε η Δημοτική Κοινότητα Αλεξ/πολης
12-06-2016
Την τοποθέτηση πινακίδων έξω από όλα τα περιφερειακά κοιμητήρια, αποφάσισε το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Αλεξανδρούπολης, κατά την τελευταία συνεδρίαση του.
Όπως δήλωσε η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας, Όλγα Βρετοπούλου σκοπός των πινακίδων είναι η ενημέρωση των πολιτών για τον κανονισμό λειτουργίας των κοιμητηρίων.
Οι πινακίδες θα παρέχουν πληροφορίες, όπως το ωράριο λειτουργίας των κοιμητηρίων, οι διαστάσεις τις οποίες μπορεί να έχει ένας τάφος, βάσει του νόμου, καθώς και οι ώρες επίσκεψης των συνεργείων που δημιουργούν και διακοσμούν τους τάφους, πρόσθεσε η Όλγα Βρετοπούλου.
Πηγή: ΘράκηΝετ
σαν σημερα
- Ασημένιο μετάλλιο για αθλητή του "Κότινου" στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες Νέων με Αναπηρία
(28-09-2025) - Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις "μεταμόρφωσης" της οδού Κονδύλη στην Αλεξανδρούπολη
(28-09-2025) - Παρουσία του Υπουργού Δικαιοσύνης οι εορτασμοί για τον Άγιο Διονύσιο και τα 40 χρόνια του Πρωτοδικείου Ορεστιάδας
(28-09-2025) - Καθαρίστηκαν οι ακτές της Σαμοθράκης από εθελοντές και την iSea
(28-09-2025) - Ο Γιάννης Βασιλειάδης στο World TEC Cup της Βαρκελώνης
(28-09-2025)
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ
EN
TR






