Σήμερα είναι: Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021
greek english turkish
ΙΚΤΕΟ JOY ALL4U

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Το δελτίο τύπου.
Το δελτίο τύπου.

'Πόλη και Πολίτες': Απάντηση στην επιστολή Μιχαηλίδη προς τους βουλευτές.

02-02-2015

Aπάντηση δίνει το γραφείο τύπου της δημοτικής παράταξης "Πόλη και Πολίτες" στα όσα ανέφερε στην επιστολή του προς τους νεοκλεγέντες βουλευτές Έβρου ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "ΑΝΑΣΑ".

Το δελτίο τύπου είναι το εξής:

Ο κ. Μιχαηλίδης, ως επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΑΝΑΣΑ και δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Αλεξανδρούπολης, περιέπεσε σε μέγα ολίσθημα, ζητώντας-προτρέποντας τους νεοεκλεγμένους βουλευτές του νομού μας να ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ, ΤΗΣ ΠΛΑΖ ΤΟΥ ΕΟΤ, ΤΟΥ ΚΑΜΠΙΓΚ και των ΓΗΠΕΔΩΝ ΜΑΡΑΚΑΝΑ στον Δήμο Αλεξ/πολης, με το αιτιολογικό ότι το 2012 στην εκτελεστική επιτροπή τολμήσαμε ως δημοτική αρχή να σχεδιάσουμε την κατασκευή ενός ξενοδοχείου στον χώρο του ΚΑΜΠΙΓΚ.

Κατά πρώτον ο συγκεκριμένος ξεχνά ότι η κάθε δημοτική αρχή οφείλει να σχεδιάζει, να προτείνει, να τολμάει και να προσπαθεί για την ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας.
Κατά δεύτερο ξεχνάει ότι το δημοτικό συμβούλιο αποφασίζει για οτιδήποτε πρόκειται να συμβεί στο Δήμο.

Δυστυχώς ο κ. Μιχαηλίδης με αναληθείς, κακοήθεις ισχυρισμούς και αναίσχυντο τρόπο, προσπαθεί διαχρονικά να διαστρεβλώνει την αλήθεια και την θέση του Δημάρχου σε μείζονα θέματα του Δήμου Αλεξ/πολης, μεταξύ των οποίων είναι και η θέση του Δημάρχου κ. Λαμπάκη, όσον αφορά το ΤΑΙΠΕΔ. Ετσι όμως όπως λειτουργεί, ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΝΩ ΧΩΡΩΝ !!!!!!!

Τα ελατήρια του ποταπά και μικρόνοα!!!!!! γιατι ενδεχομένως φοβάται μήπως αυτή η δημοτική αρχή και ο Δήμαρχος πετύχουν μια ακόμη νίκη υπέρ των δημοτών; ή γιατί λειτουργεί χωρίς αυτοδιοικητική συνείδηση, καθαρά πλέον κομματικά;!!!!!.

Η απορία μας είναι πλέον εύλογη, γιατί ο κομματικά εγκάθετος με τόσες αντίθετες στα συμφέροντα του Δήμου συμπεριφορές, συνεχίζει να παρεκτρέπεται, χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι ο λαός του Δήμου μας, ενέκρινε πριν λίγους μήνες την πολιτική μας και τις επιλογές μας και μας εμπιστεύθηκε για τα επόμενα ακόμη πέντε (5) χρόνια την διοίκηση του τόπου.

Κύριε Μιχαηλίδη, σας υπενθυμίζουμε ότι ο λαός του Δήμου μας σας κατέταξε ως τέταρτη παράταξη στην αντιπολίτευση, για να ελέγχετε την Δημοτική Αρχή, να την βοηθάτε και να προσπαθείτε να αυξήσετε την περιουσία του Δήμου, εξυπηρετώντας τα συμφέροντα των δημοτών κατά τον καλλίτερο τρόπο. Εσείς όμως, με την προτροπή σας προς τους βουλευτές του Νομού μας, όχι μόνο να μην προσπαθήσουν θετικά μαζί με τον Δήμαρχο υπέρ του συμφέροντος των δημοτών για να αυξηθεί η περιουσία του Δήμου μας, προσπαθείτε για το αντίθετο. Δηλαδή λειτουργείτε όχι μόνον ως υπονομευτής των προσπαθειών του Δημάρχου, αλλά και σε βάρος του λαού του Δήμου μας ΠΡΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΟΣΩΝ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑΝ. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ, ΜΟΛΥΝΕΤΕ ΔΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΤΕ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ."