Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Πόλη & Πολίτες: "Απορρίφθηκε η πρότασή μας για επαναλειτουργία των λαϊκών αγορών Αλεξανδρούπολης & Φερών"

Πόλη & Πολίτες: "Απορρίφθηκε η πρότασή μας για επαναλειτουργία των λαϊκών αγορών Αλεξανδρούπολης & Φερών"

17-04-2020

Απορρίφθηκε τελικά η πρόταση της δημοτικής παράταξης "Πόλη & Πολίτες" για την επαναλειτουργία των λαϊκών αγορών Αλεξανδρούπολης και Φερών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κ. Γκότση η πρόταση της παράταξης του κ. Λαμπάκη έλαβε 16 ψήφους υπέρ, έναντι 20 αυτών που την καταψήφισαν.

"Εκτιμούμε την στάση δυο συναδέρφων, των άλλων παρατάξεων που στήριξαν την πρόταση μας.
Η πρόταση μας, σκοπό είχε την ουσιαστική στήριξη των παραγωγών του Δήμου μας, αλλά και την δυνατότητα της προσέγγισης των πολιτών σε φρέσκα προϊόντα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η πολιτεία επιτρέπει την λειτουργία των Λαϊκών αγορών με την εφαρμογή συγκεκριμένων μέτρων, κάτι που εφαρμόζουν οι περισσότεροι Δήμοι με επιτυχία.

Η ενίσχυση των παραγωγών με αγορά προϊόντων από το Πολυκοινωνικό, που και εμείς ψηφίσαμε, συνολικού ποσού 12.000 ευρώ, δεν λύνει το τεράστιο πρόβλημα καθώς αναλογούν 200 ευρώ περίπου ή λιγότερα σε κάθε παραγωγό.
Χθες μετρήθηκαν οι δυνάμεις που πραγματικά ενδιαφέρονται για τους παραγωγούς και των πρωτογενή τομέα. Θα επανέλθουμε στο θέμα όπως έχουμε δικαίωμα μετά το Πάσχα." καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Καλή Ανάσταση.

Για την Δημοτική παράταξη Αλεξανδρούπολης
«ΠΟΛΗ & ΠΟΛΙΤΕΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΑΜΠΑΚΗΣ»
Τομεάρχης Αγροτικής πολιτικής

Νικόλαος Γκότσης