Σήμερα είναι: Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020
greek english turkish
JOY SOHO ALL4U

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Φώτο αρχείου
Φώτο αρχείου

Πρόεδρος συνοριοφυλάκων Έβρου: Αντιμετωπίσιμη η πίεση στα σύνορα

07-09-2020

Το μήνυμα ότι «ο Έβρος έμεινε όρθιος τον Μάρτιο και θα παραμείνει όρθιος και στην πίεση που ασκείται τις τελευταίες ημέρες» στέλνει μέσω του CNN Greece ο πρόεδρος των συνοριοφυλάκων της περιοχής, καθώς το τελευταίο 20ημερο καταγράφεται αύξηση της πίεσης στις ροές.

«Υπάρχει αρκετή πίεση στις υπηρεσίες μας αλλά δεν έχουμε σε καμία περίπτωση την εισβολή του Μάρτιου» είπε ο κ. Χρυσοβαλάντης Γιαλαμάς.

Όπως σημείωσε: «Περιμένουμε τον νέο φράχτη, τις θερμικές κάμερες και με τους νέους συνοριοφύλακες η φύλαξη των συνόρων θα γίνει καλύτερη».

Σύμφωνα με τον κ. Χρυσοβαλάντη Γιαλαμά οι νέοι σε ηλικία συνοριοφυλακες εχουν όρεξη για δουλειά όποτε τα πράγματα θα γίνουν ακόμα καλύτερα ατον Εβρο.

Επίσης ο ίδιος τόνισε πως υπάρχει πίεση στα σύνορα τις τελευταίες ημέρες, καθώς φαίνεται ότι κάποιοι προσπαθούν να περάσουν στη χώρα μας πριν την ισχυροποίηση της περιοχής με νέα μέσα.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των συνοριοφυλάκων ένα από τα βασικά ζητήματα είναι η προστασία των συναδέλφων του από τον κορωνοϊό, επισημαίνοντας πως μέχρι σήμερα τα κρούσματα είναι μόνο τρία.

Πηγή: cnn.gr