Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου

"Ξεκάρφωτες" μοτοβόλτες στο λιμάνι... για καλό σκοπό!

27-12-2022

Δεν είναι σύλλογος μοτοσυκλετιστών, δεν είναι ομάδα, είναι όλοι εκεί έξω, ανεξάρτητοι μοτοσυκλετιστές Έβρου, με την κάθε τους περιπέτεια που την ονομάζουν: "Ξεκάρφωτες μοτοβόλτες".

Αυτή τη φορά, οι "Ξεκάρφωτες μοτοβόλτες" δίνουν ραντεβού την παραμονή της Πρωτοχρονιάς από τις 08:30 έως τις 12:30, στο λιμάνι Αλεξανδρούπολης για καλό σκοπό!

Ο σκοπός της δράσης είναι να συγκεντρωθούν είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα μακράς διαρκείας, καθαριστικά, κ.α) και ότι άλλο μπορεί ο καθένας μας να συγκεντρώσει. Όλα τα είδη θα μαζευοτύν σε Ι.Χ οχήματα εθελοντών και αφότου όλα είναι έτοιμα θα επιβιβαστούμε στις μηχανές και θα συνοδεύσουμε  τα φορτωμένα με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης Ι.Χ, στα Παιδικά χωριά SOS, στο Αρίστηνο Αλεξανδρούπολης.

Εκεί παρατάσσονται στη σειρά όλες οι μηχανές όπου τα παιδάκια φωτογραφίζονται πάνω σε αυτές, τα γέλια και η χαρά των μικρών φίλων είναι απερίγραπτη.

Το e-evros.gr όπως κάθε φορά άλλωστε αγκαλιάζει τέτοιες πρωτοβουλίες και καλεί όλους εσάς να παρευρεθείτε στο λιμάνι Αλεξανδρούπολης στις 31 Δεκεμβρίου 2022 από τις 08:30 έως τις 12:30 με ότι είδος πρώτης ανάγκης μπορεί ο καθένας και αν δεν μπορεί ακόμη, αρκεί η παρουσία σας.

Τα λέμε εκεί, είναι για καλό!