Κάτι τρέχει στον Έβρο

"Η νύχτα των ευχών": Φαναράκια θα φωτίσουν τον ουρανό σε Αλεξανδρούπολη και Ορεστιάδα

"Η νύχτα των ευχών": Φαναράκια θα φωτίσουν τον ουρανό σε Αλεξανδρούπολη και Ορεστιάδα

06-12-2022

Και φέτος η Action Team, φέρνει στην πόλη της Αλεξανδρούπολης και της Ορεστιάδας, τα ιπτάμενα φαναράκια και σας προσκαλεί, να στείλουμε την σημαντικότερη ευχή «υγεία για όλους και όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα» ψηλά στον ουρανό.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, στις 18:00 το απόγευμα, στην κεντρική πλατεία της Ορεστιάδας και παραμονή των Χριστούγεννων στις 19:00 το απόγευμα, στο Πάρκο Εθνικής Ανεξαρτησίας στην Αλεξανδρούπολη ο ουρανός θα γεμίσει με φαναράκια των ευχών!

Επιπλέον, μουσικά shows, δραστηριότητες για παιδιά και χριστουγεννιάτικα happenings θα πραγματοποιηθούν κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων και στις δύο πόλεις, με ελεύθερη συμμετοχή.

VW Τερζενίδης

Βραδιά των Φαναριών είναι ένα έθιμο που κρατάει τρία χρόνια τώρα, όπου μικροί και μεγάλοι επισκέπτονται το πάρκο προκειμένου να στείλουν τη χριστουγεννιάτικη ευχή τους και να συμβάλλουν σε κάποιον φιλανθρωπικό σκοπό.

Το εντυπωσιακό θέαμα γίνεται ορατό από τους κατοίκους του κέντρου της πόλης αλλά και των γύρω περιοχών, ενώ η μετάδοση της εκδήλωσης μέσω των εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης του διαδικτύου, ξεπερνάει κάθε προηγούμενο.

Δείτε στα παρακάτω video όλα όσα έγιναν το 2019: