Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

"Πεντακάθαρος" ο Πλατανότοπος Μαΐστρου μετά την Πρωτομαγιά

"Πεντακάθαρος" ο Πλατανότοπος Μαΐστρου μετά την Πρωτομαγιά

02-05-2019

Τον πολιτισμό, την οικολογική τους συνείδηση και ευαισθησία έδειξαν εμπράκτως οι εκατοντάδες πολίτες που επισκέφτηκαν τον Πλατανότοπο στο Μαΐστρο της Αλεξανδρούπολης, προκειμένου να γιορτάσουν την Πρωτομαγιά.

Η εικόνα, μία μέρα μετά, ήταν πραγματικά εντυπωσιακή, καθώς χωρίς υπερβολές, μετά βίας θα μπορούσε κάποιος να βρει ένα σκουπίδι πεταμένο στο χώρο.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Αλεξανδρούπολης, Γιάννης Ναϊτίδης,  ευχαρίστησε θερμά όλους όσους συνέδραμαν στην προσπάθεια αυτή.

"Και τελικά είναι αρκετή μια μέρα, για να σε κάνει να χαμογελάς!

Γιατί όλοι εσείς που σήμερα επισκεφθήκατε τον Χώρος Αναψυχής & Άθλησης Πλατανότοπος Μαΐστρου και το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Αλεξανδρούπολης, μας δείξατε έμπρακτα την αγάπη σας και τον σεβασμό σας στην δουλειά που τόσο καιρό γίνεται στον τόπο αυτόν.
Όλοι εσείς που γιορτάσατε σήμερα μαζί μας την πρωτομαγιά και διασκεδάσατε, σεβαστήκατε στο έπακρο τον χώρο, το περιβάλλον και τον κανονισμό λειτουργίας.
Εκατοντάδες άνθρωποι έγιναν ένα με την φύση χωρίς να αφήσουν το αποτύπωμα τους φεύγοντας.
Συζήτησα με αρκετούς, γνωστούς και άγνωστους, μου κατέθεσαν τις προτάσεις, τις σκέψεις και τις ιδέες τους, που θα μπορέσουμε να βελτιώσουν ακόμη περισσότερο το χώρο αναψυχής.
Γιατί κάπως έτσι καλλιεργείται η παιδεία και η συμμετοχικότητα στην πράξη!!
Τελικά οι προσπάθειες όλων μας αρχίζουν και πιάνουν τόπο, όλοι εσείς που βρεθήκατε σήμερα στον Πολυχώρος Αναψυχής & Αθλητισμού "πλατανότοπος Μαΐστρου" αξίζετε κάτι περισσότερο και να είστε σίγουροι πως θα σας το ανταποδώσουμε.

Σας ευχαριστώ και σας περιμένουμε σε επόμενο κάλεσμα, γιατί ο τόπος χρειάζεται ανθρώπους και παιδικές φωνές για να ζωντανέψει!"

Υπεύθυνος του Πάρκο Αθλησης και Αναψυχής "Πλατανότοπος Μαΐστρου" του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Ναϊτίδης Ν. Ιωάννης

Ελπίζουμε να συνεχιστεί αυτό και τις υπόλοιπες χρονιές!