Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Όπως όλα δείχνουν οι αποφάσεις για τη σχολή της Ψυχολογίας είναι σε καλό δρόμο!
Όπως όλα δείχνουν οι αποφάσεις για τη σχολή της Ψυχολογίας είναι σε καλό δρόμο!

"Τα βρήκαν" ο δήμαρχος Διδυμοτείχου και το ΔΠΘ - Που θα στεγαστεί τελικά η σχολή της Ψυχλογίας

01-07-2021

Βρέθηκε τελικά μια λύση για το "φλέγον" ζήτημα που αφορά την ίδρυση της νέας Σχολής Ψυχολογίας στο Διδυμότειχο έπειτα από πολλές προσπάθειες.

Η τελευταία εξέλιξη του θέματος ήταν πως, ο Υφυπουργός Παιδείας κ. Άγγελος Συρίγος από την πόλη του Διδυμοτείχου είχε ανακοινώσει πως θα σταματήσουν προσωρινά τα σχέδια για την ίδρυση σχολής στο Διδυμότειχο και είχε τονίσει πως θα λειτουργήσει η σχολή το επόμενο ακαδημαικό έτος.


Μεταξύ των άλλων ο κ. Συρίγος είχε επισημάνει πως θα γίνει ο "συνδετικός κρίκος" ανάμεσα στο δήμαρχο Διδυμοτείχου κ. Ρωμύλο Χατζηγιάννογλου καισ τον Πρύτανη του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, Αλέξανδρο Πολυχρονίδη.

Όπως φαίνεται έγινε πράξη αυτό που "υποσχέθηκε"  ο Υφυπουργός Παιδείας και τελικά συμφώνησαν σε πολύ σημαντικά δεδομένα ο κ. Χατζηγιάννογλου και ο κ. Πολυχρονίδης στη χθεσινή συνάντηση που είχαν στην πόλη της Κομοτηνή.

Το e-evros.gr ήρθε σε επικοινωνία σήμερα νωρίς το πρωί με το δήμαρχο Διδυμοτείχου και ό ίδιος τόνισε πως "Πηγαίνουμε προς τα εμπρός! Συζητάμε τις τελικές αποφάσεις, και το ΔΠΘ και εγώ προσπαθούμε να πάρουμε αποφάση που δεν προκαλέσουμε μεγάλη "όχληση".

Ενώ σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με το αν τελικά χρησιμοποιηθεί το 3ο Δημοτικό Σχολείο Διδυμοτείχου, από όπου και προκλήθηκαν οι περισσότερες αντιδράσεις είπε ότι "Θα προσπαθήσουμε να μην ενοχλήσουμε όσο γίνεται τα σχολεία, προς το τέλος του μήνα θα γίνουν και οι επίσημες ανακοινώσεις".

Φ.Δούκογλου