Σήμερα είναι: Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020
greek english turkish
ΚΡΟΝΟΣ ΙΚΤΕΟ ALL4U

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Ρώσοι αξιωματούχοι επισκέπτονται την Αλεξανδρούπολη.

Ρώσοι αξιωματούχοι επισκέπτονται την Αλεξανδρούπολη.

04-06-2015

Σε συνέχεια της επίσκεψης του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης κ. Ευάγγελου Λαμπάκη το Μάιο στην Αγ. Πετρούπολη της Ρωσικής Ομοσπονδίας, αναμένεται το πρωί της Πέμπτης 4 Ιουνίου στην Αλεξανδρούπολη η άφιξη του Δημάρχου του κεντρικού Δήμου της Αγ. Πετρούπολης, ο οποίος είναι και ο ουσιαστικός διαχειριστής – Δήμαρχος συνολικά οκτώ Δήμων της Περιφέρειάς του.

Στην ρωσική αντιπροσωπεία επίσης συμμετέχουν η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα αθλητισμού, καθώς και εκπρόσωπος τουριστικών γραφείων της περιφέρειας της Αγ. Πετρούπολης.

Τους Ρώσους αξιωματούχους θα υποδεχθεί ο Δήμαρχος και θα έχει μαζί τους εκτενείς συνομιλίες. Επίσης θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις τους με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αλεξανδρούπολης κ.κ. Άνθιμο, τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Χριστόδουλο Τοψίδη, καθώς και παράγοντες του Π.Γ. Νοσοκομείου Έβρου και της Ιατρικής Σχολής.

Η επίσκεψη αυτή πραγματοποιείται στα πλαίσια των διαδικασιών αδελφοποίησης των δύο Δήμων μας, οι οποίες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, προκειμένου να διερευνηθούν οι δυνατότητες και το δυναμικό του Δήμου Αλεξανδρούπολης και των φορέων του για την προώθηση και υλοποίηση συνεργασιών σε όλα τα επίπεδα.