Κάτι τρέχει στον Έβρο
Σαμοθράκη: Έκπτωση 50% στο κάμπινγκ στα Θερμά.
Η Δημοτική Αρχή της Σαμοθράκης, θέλοντας να ενημερώσει έγκαιρα τους φίλους επισκέπτες του νησιού, γνωστοποιεί ότι λειτουργούν κατασκηνωτικοί χώροι στην περιοχή των Θερμών που παρέχουν τις βασικές υποδομές με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος, μειωμένο κατά 50% σε σχέση με την περασμένη περίοδο.
Στην εποχή που η οικονομική κρίση ταλανίζει και πλήττει ανελέητα τον τουριστικό, και όχι μόνο, κλάδο, ο Δήμος Σαμοθράκης "κάνει την διαφορά" με μία κίνηση "Ρουά - Μάτ" στη σκακιέρα των τιμών και των οικονομικών διακοπών.
Φυσικά, η κίνηση αυτή στοχευέι και στον περιορισμό του ελεύθερου κάμπινγκ, το οποίο έχει απαγορευτεί με επίσημη ανακοίνωση, λόγω των κινδύνων που ενέχει τόσο για τους κατασκηνωτές όσο και για τους κατοίκους του νησιού.
Ο Δήμος Σαμοθράκης ανταποκρινόμενος στο καθολικό αίτημα της τοπικής κοινωνίας θεωρεί υποχρέωση του να υπερασπιστεί με κάθε νόμιμο μέσο το νησί, τους κατοίκους αλλά και τους ίδιους τους κατασκηνωτές.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε, τέλος, ότι όλοι πρέπει να συμβάλλουμε στην καθολική προσπάθεια που καταβάλλεται για την επίτευξη όσο το δυνατόν καλύτερης εξυπηρέτησης και ποιότητας διακοπών.
- Πανηγυρίζει το Παρεκκλήσι του Αγίου Κυπριανού στην Αλεξανδρούπολη
(30-09-2025) - Το Εθνικό Αστεροσκοπείο φέρνει την Αστρονομία σε σχολεία του Έβρου και της Ροδόπης
(30-09-2025) - Άγρια δολοφονία σε χωριό των Υψάλων, δίπλα στα ελληνοτουρκικά σύνορα (video)
(30-09-2025) - Ζημιές προκαλούν τα κοπάδια αλόγων στον κάμπο των Φερών και στο Δέλτα
(30-09-2025) - Προκήρυξη για 1 θέση Λογοθεραπευτή στην Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος
(30-09-2025)
EN
TR






