Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΕΡΕΜΠΕΗΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Σε άθλια κατάσταση το Κηποθέατρο Αλεξανδρούπολης.

Σε άθλια κατάσταση το Κηποθέατρο Αλεξανδρούπολης.

07-06-2015

Σύλλογοι, θίασοι, καλλιτέχνες και χιλιάδες θεατών θα περάσουν και φέτος το καλοκαίρι όμορφα βράδια στο Κηποθέατρο του πάρκου των Προσκόπων στην Αλεξανδρούπολη. Ωστόσο, η κατάσταση στην οποία βρίσκεται το θέατρο σε καμία περίπτωση δεν είναι η αρμόζουσα, με την ανάγκη για ορισμένες βασικές παρεμβάσεις, έστω και τώρα, να είναι πιο έντονη από ποτέ.

Ξεκινώντας από την είσοδο του θεάτρου... η καγκελόπορτα βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση, το χρώμα έχει φύγει, κάποια σίδερα έχουν ξελασκάρει και δεν λείπει η σκουριά. Και ο σκελετός όμως των θέσεων, σε αρκετά σημεία παρουσιάζει σκουριές, με κάποιες μικρές παγίδες, από διάφορα σίδερα και καλώδια που χρήζουν διευθέτησης, ενώ κάποιες θέσεις δεν υπάρχουν καν!

Για την κατάσταση στα καμαρίνια, έχουν κατά καιρούς εκφράσει παράπονα πάρα πολλοί σύλλογοι που έχουν πραγματοποιήσει παραστάσεις και εκδηλώσεις. Στο εσωτερικό τους δεν καταφέραμε να μπούμε, αλλά και η εικόνα απ' έξω αρκεί. Σκουριά, βρωμιά, εγκατάλειψη.

Το νέο υπαίθριο θέατρο που κατασκευάζεται στο πρώην στρατόπεδο Παρμενίωνα, και θα παραδοθεί σε λίγα χρόνια από τώρα, δεν μπορεί να αποτελεί άλλοθι για την απαξίωση του κηποθεάτρου μας.

Θα πρέπει ο δήμος να φροντίσει άμεσα για κάποιες παρεμβάσεις που θα εξωραΐζουν τη σημερινή του εικόνα, μάρτυρες της οποίας θα γίνουν σε λίγο καιρό όλοι οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της περιοχής.

Πηγή: Εφημερίδα ΓΝΩΜΗ