Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
FAGI

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Σε άσχημη κατάσταση το γήπεδο της Αισύμης – ξήλωσαν μέχρι και την περίφραξη

Σε άσχημη κατάσταση το γήπεδο της Αισύμης – ξήλωσαν μέχρι και την περίφραξη

01-07-2016

Μεγάλες ζημιές και καταστροφές έχει υποστεί το γήπεδο ποδοσφαίρου στον οικισμό της Αισύμης στο Νομό Έβρου.

Το γήπεδο όταν δημιουργήθηκε, το 2003 δηλαδή, προοριζόταν για αθλητικό κέντρο, και είναι ιδιοκτησία της ΕΠΣ Έβρου.

Όπως εξήγησε ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας της Αισύμης, Γιώργος Καζάκος, όσο υπήρχε η ποδοσφαιρική ομάδα του οικισμού, το γήπεδο βρισκόταν σε άριστη κατάσταση, τα πράγματα όμως άλλαξαν με την παύση της λειτουργίας της ομάδας, και το γήπεδο αφέθηκε παρατημένο στη μοίρα του, με την ΕΠΣ Έβρου, να μην έχει ασχοληθεί μαζί του έκτοτε.

Και σαν μην έφταναν όλα αυτά, ένα άλλο φαινόμενο παρατηρείται τις τελευταίες μέρες, αυτό της κλοπής των σίδερων, συρμάτων και κολονών της περίφραξης, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Ο Γιώργος Καζάκος μαζί με τον Πρόεδρος της ΕΠΣ Έβρου, Χρήστο Καραβασίλη, έχουν ήδη καταθέσει μήνυση κατ αγνώστου, προκειμένου να διερευνηθεί, ποιος και γιατί προβαίνει σε τέτοιες ενέργειες που μόνο κακό μπορούν να κάνουν στην περιοχή.

Τέλος, ο Πρόεδρος της Αισύμης, επεσήμανε ότι η Τοπική Κοινότητα, θα ζητήσει από την ΕΠΣ να αποκαταστήσει τις ζημιές που έχει υποστεί το γήπεδο και να το παραχωρήσει στην Κοινότητα, προκειμένου αυτή να το συντηρεί τακτικά και να το διατηρεί σε καλή και όμορφη κατάσταση.

Πηγή: thrakinet.tv