Σήμερα είναι: Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020
greek english turkish
ΚΡΟΝΟΣ ALL4U SOHO

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Σε δεύτερο γάμο στον Έβρο "χτυπά" ο κορονοϊός

Σε δεύτερο γάμο στον Έβρο "χτυπά" ο κορονοϊός

12-08-2020

Η επιθυμία για γάμο φέτος μετά την πρώτη "επέλαση" του κορονοϊού από κάποιους μετατέθηκε για του χρόνου αλλά υπήρχαν και αυτοί που δεν μπορούσαν να μείνουν ανύπαντροι και προχωρούν είτε σε θρησκευτικό είτε σε πολιτικό γάμο.

Στον πρώτο θρησκευτικό γάμο που έγινε στην Αλεξανδρούπολη σε ξενοδοχείο τα κρούσματα κορονοϊού έφτασαν περίπου τα 60 επιβεβαιωμένα. Όλοι οι καλεσμένοι τέθηκαν σε κατ'οίκον περιορισμό και ιχνηλατήθηκαν οι επαφές τους.

Μπορείτε να διαβάσετε εδώ και την ανακοίνωση του ξενοδοχείου "Νεφέλη".

Τα νέα δεδομένα αφορούν πολιτικό γάμο που έγινε στο Τυχερό Σουφλίου, πρίν λίγες μέρες, στον οποίο βρέθηκαν θετικοί ο γαμπρός και η νύφη.

Υγεινομική "βόμβα" αποτελούν για αυτό το καλοκαίρι οι γάμοι. Είναι ο δεύτερος γάμος στην περιοχή που εντοπίζονται κρούσματα κοροναϊού και ήδη προκαλείται αναστάτωση στους καλεσμένους. Το ζευγάρι ήρθε στην περιοχή από το εξωτερικό όπου ζει, για την τελετή, και είναι πιθανό να αποτελούν «εισαγόμενα» κρούσματα.

Με απόφαση του Δημάρχου Παναγιώτη Καλακίκου ανακοινώθηκε η αναστολή της λειτουργίας των υπηρεσιών της Δημοτικής Ενότητας Τυχερού (Δημοτικό κατάστημα), μέσα στο πλαίσιο των μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού, μέχρι νεωτέρας. Επομένως, το Δημοτικό κατάστημα θα είναι κλειστό και θα απολυμανθούν όλοι οι δημοτικοί χώροι.

Υπάρχει μια ταραχή στην κοινότητα του Τυχερού, διότι αρκετοί παλιοί φίλοι επιθυμούσαν να βρεθούν κοντά στον γαμπρό για να τον ευχηθούν.

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε μέχρι που μπορεί να φτάσει η ιχνηλάτηση από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας(ΕΟΔΥ) και σε ποια αποτελέσματα θα οδηγηθούμε μετά από τις σχετικές εξετάσεις.

Φ.Δούκογλου