Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Παναγιώτης Καλακίκος

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Τον κ. Βελόπουλο θα συνοδεύουν οι υποψήφιοι βουλευτές και στελέχη του κόμματος.
Τον κ. Βελόπουλο θα συνοδεύουν οι υποψήφιοι βουλευτές και στελέχη του κόμματος.

Σε Ορεστιάδα και Αλεξανδρούπολη ο Πρόεδρος της "Ελληνικής Λύσης" Κυριάκος Βελόπουλος

02-06-2023

Την Ορεστιάδα και την Αλεξανδρούπολη θα επισκεφθεί την Κυριακή 4 Ιουνίου ο πρόεδρος της "Ελληνικής Λύσης" Κυριάκος Βελόπουλος.

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιήσει το πρωί περιοδεία στο κέντρο της Ορεστιάδας και θα συνομιλήσει με τους κατοίκους, ενώ το μεσημέρι θα αναχωρήσει για την Αλεξανδρούπολη, όπου θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου σε ξενοδοχείο της πόλης.

Τον κ. Βελόπουλο θα συνοδεύουν οι υποψήφιοι βουλευτές και στελέχη του κόμματος.

Να θυμίσουμε ότι στις εκλογές της 21ης Μαΐου, το κόμμα της "Ελληνικής Λύσης" συγκέντρωσε πανελλαδικά τους περισσότερους ψήφους στον Έβρο, με ποσοστό 8,73%, κερδίζοντας έτσι 1 έδρα με τον νομικό Πάρη Παπαδάκη.

ΑΡΧΗ - ΣΤΑΥΡΑΚΟΓΛΟΥ

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση:

Την πόλη της Ορεστιάδας θα επισκεφθεί ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος την προσεχή Κυριακή 4 Ιουνίου 2023, συνοδεία υποψηφίων βουλευτών και στελεχών του κόμματος.

Συγκεκριμένα, ο κος Βελόπουλος θα φθάσει στην Ορεστιάδα στις 10:30 το πρωί της Κυριακής και θα περιοδεύσει στο κέντρο της πόλης, όπου θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους για τα προβλήματα που τους απασχολούν.

Ακολούθως ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης θα μεταβεί στην Αλεξανδρούπολη, όπου στις 13:30 μ.μ. θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου σε αίθουσα του ξενοδοχείου GRECOTEL GRAND HOTEL EGNATIA.