Σήμερα είναι: Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021
greek english turkish
ΚΡΟΝΟΣ ΙΚΤΕΟ JOY

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Σε σκουπιδότοπο μετατράπηκε το πάρκινγκ του Δημοτικού Camping Αλεξ/πολης (φωτογραφίες)

Σε σκουπιδότοπο μετατράπηκε το πάρκινγκ του Δημοτικού Camping Αλεξ/πολης (φωτογραφίες)

21-12-2015

Εικόνες άπειρου κάλλους εκτυλίσσονται αυτές τις μέρες στο πάρκινγκ του ΕΟΤ στην Αλεξανδρούπολη.

Την τελευταία εβδομάδα το πάρκινγκ του ΕΟΤ έχει γίνει χώρος κατασκηνώσεων Λαρισαίων Ρομά, οι οποίοι φαίνεται να μη σέβονται στο ελάχιστο το χώρο που τους φιλοξενεί. Πηγές μέσα από το κάμπινγκ κάνουν λόγο για συνθήκες απαράμιλλης βρόμας και δυσωδίας, καθώς οι συγκεκριμένοι επισκέπτες κατάφεραν μέσα στις λίγες μέρες να μετατρέψουν το πάρκινγκ σ' έναν απέραντο σκουπιδότοπο, με πλαστικά, χαρτιά αλλά και... ανθρώπινα περιττώματα και σερβιέτες να βρίσκονται σε κοινή θέα για όλους.

Μια τρίτεκνη οικογένεια συγκεκριμένα, φαίνεται να έχει κάνει κτήμα της το κάμπινγκ, λερώνοντας και προκαλώντας ζημιές παντού.

Η οικογένεια ισχυρίστηκε ότι το τρίτο παιδί της οικογενείας αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, αρνήθηκε ωστόσο την ιατρική φροντίδα που ζήτησε ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης να γίνει στα παιδιά.

Το σπιτάκι που τους δόθηκε ώστε να περάσουν τη νύχτα, μετατράπηκε μέσα σε ένα 24ωρο σε μια κόλαση βρομιάς.

Φυσικά, όλα αυτά τα "πληρώνουν" κυρίως οι καθαρίστριες του ΕΟΤ, οι οποίες είναι αναγκασμένες να καθαρίζουν όχι μόνο τα σκουπίδια τους, αλλά και τις χρησιμοποιημένες σερβιέτες, τα λερωμένα χαρτιά, τα ανθρώπινα περιττώματα και τα ούρα από παντού.

Εχθές μάλιστα, κάποιοι προκάλεσαν ζημιές στο χώρο κάμπινγκ, μέχρις ότου μια από τις εργαζόμενες δεν άντεξε και ξέσπασε σε αναφιλητά, με αφορμή να ειδοποιηθεί η αστυνομία.

Όταν κάποιοι λοιπόν απ' αυτούς αποφάσισαν να βάλουν και μπουγάδα, απλώνοντας τα ρούχα τους παντού σαν να βρισκόταν σε ...τσαντίρι, η αστυνομία παρενέβη, μαζεύοντας τα όταν αυτοί απουσίαζαν.

Ας ελπίσουμε να υπάρξει μια πιο ουσιαστική παρέμβαση. 

Δείτε τις εικόνες που έχουμε από το πάρκινγκ (καλύτερα να τις αποφύγετε εάν τρώτε):