Κάτι τρέχει στον Έβρο
Σειρά παρεμβάσεων στο ΚΕΠΥ Φυλακίου του Έβρου
Σειρά από εργασίες και παρεμβάσεις θα υλοποιηθούν το επόμενο διάστημα στο Κέντρο Πρώτης Υποδοχής Φυλακίου, με στόχο τη βελτίωση των συνθηκών διαμονής των παράτυπων μεταναστών, αλλά και των συνθηκών εργασίας των υπαλλήλων.
Αρχικά, προχωρά ο διαγωνισμός του υπουργείου Δημόσιας Τάξης αναφορικά με την ανάδειξη αναδόχου για την παροχή υπηρεσιών καθαριότητας και απολύμανσης των εγκαταστάσεων του ΚΕ.Π.Υ. Φυλακίου για το χρονικό διάστημα από 01 Μαΐου 2016 έως 30 Απριλίου 2017. Οι εταιρείες έχουν καταθέσει τις προσφορές τους και η επιτροπή του διαγωνισμού θα προχωρήσει άμεσα στην εξέταση των προσφορών και στις αναθέσεις.
Επίσης, με το ποσό των 20.050 ευρώ, το υπουργείο Εσωτερικών εξέδωσε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το έργο προμήθειας και αντικατάστασης θυρών και παραθύρων στο Κέντρο του Φυλακίου.
Ο διαγωνισμός θα γίνει στις 4 Μαϊου και αρμόδια για την εξέταση των προσφορών ορίζεται η 3η Επιτροπή της Υπηρεσίας Πρώτης Υποδοχής.
- Μαθητές του ΓΕΛ Σουφλίου επισκέφθηκαν το CERN και πραγματοποίησαν το δικό τους πείραμα!
(01-02-2025) - «Τελικός των τελικών» με Κηφισιά στην Αλεξανδρούπολη
(01-02-2025) - Το «ψαλίδι» στον προϋπολογισμό του νοσοκομείου Διδυμοτείχου φέρνει «κόφτη» στα χειρουργεία
(01-02-2025) - Σημαντική βοήθεια από την Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης & την "Αποστολή" για τα νεογέννητα
(01-02-2025)
EN
TR







