Κάτι τρέχει στον Έβρο

Σήμερα ξεκινά η λειτουργία της Θράσσας
Σήμερα ξεκινά η λειτουργία της Θράσσας

Σήμερα ανοίγει τις πόρτες του ο ξενώνας "Θράσσα" στη λίμνη Τυχερού

24-06-2017

Από τις αρχές Μαϊου το e-evros.gr είχε αναφέρει πως ο οικοτουριστικός ξενώνας «Θράσσα» στη λίμνη του Τυχερού, μετά από ενάμιση χρόνο ανοίγει ξανά τις πόρτες του!

Σήμερα, λοιπόν, 24 Ιουνίου έφτασε η μέρα που θα μπορέσει όλος ο κόσμος να τον απολαύσει και να τον επισκεφτεί μιας και ξεκινά η πλήρης λειτουργία του.

Να τονίσουμε πως τα επίσημα εγκαίνιά του θα γίνουν στις αρχές Ιουλίου.

Ο ξενώνας όμως μην ξεχνάμε πως είναι το "επίκεντρο" ενός οικοτουριστικού κέντρου. Έτσι όποιος τον επισκέπτεται εκτός από ξεκούραση θα έχει άμεση πρόσβαση στην πισίνα, τον ιππικό όμιλο, το υπαίθριο θέατρο, στον οποίο θα γίνουν πολλές δράσεις όλο το καλοκαίρι, τον όμιλο κοπηλασίας και φυσικά τα γήπεδα 5χ5 και τένις.

Επίσης όσοι θα επισκέπτονται τον ξενώνα θα έχουν πλέον την ευκαιρία να απολαύσουν και μια βαρκάδα στη λίμνη του Τυχερού αφού πλέον υπάρχει και ένα ταχύπλοο φουσκωτό σκάφος το οποίο έχει αγοραστεί γι' αυτόν το σκοπό.

Επισκέπτες, ταξιδευτές, τουρίστες και φυσιολάτρεις όλοι όσοι αγάπησαν αυτό το μέρος η λίμνη του Τυχερού σας περιμένει και πάλι! Kαι όσοι δεν το γνώρισαν ακόμη, ετοιμαστείτε να... ερωτευτείτε!

Όλια Γκαντανίδου