Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Σήμερα στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης το "ΑΖΟRES EXPRESS" (photo & video)

Σήμερα στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης το "ΑΖΟRES EXPRESS" (photo & video)

11-08-2019

Αργά το απόγευμα του Σαββάτου ξεκίνησε το ταξίδι του από το Πέραμα για το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης  το Επιβατηγό-Οχηματαγγό πλοίο "AZORES EXPRESS" το οποίο θα δώσει λύση στο πρόβλημα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης Αλεξανδρούπολη - Σαμοθράκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να φτάσει στην Αλεξανδρούπολη στις 2 το μεσημέρι. Το «AZORES EXPRESS» είναι χωρητικότητας 3.163 κόρων, αναπτύσσει ταχύτητα 19 ναυτικών μιλίων την ώρα και μπορεί να μεταφέρει 655 επιβάτες και 260 Ι.Χ. οχήματα.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι αν και το πλοίο ΑΝΑΞ δεν ήταν προγραμματισμένο να εκτελέσει και την Κυριακή δρομολόγια, τελικά παρέμεινε και θα πραγματοποιήσει στις 12:00 από Αλεξανδρούπολη για  Σαμοθράκη και στις 18:00 από Σαμοθράκη για Αλεξανδρούπολη.

Τι ισχύει για τους επιβάτες που έχουν ήδη εισιτήριο:

H SAOS FERRIES ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι υπάρχει η δυνατότητα εξαργύρωσης των εισιτηρίων τους με τους παρακάτω τρόπους:

- Επιβάτες που βρίσκονται στην Αλεξανδρούπολη ή στην Σαμοθράκη μπορούν να προσέρχονται στα κεντρικά πρακτορεία της εταιρείας

- Επιβάτες που βρίσκονται εκτός Αλεξανδρούπολης μπορούν να απευθύνονται στα κατά τόπους πρακτορεία που έχουν εκδώσει τα εισιτήριά τους

- Επιβάτες που έχουν προπληρωμένα εισιτήρια μέσω on line booking μπορούν να αποστέλλουν email στο [email protected] ή [email protected] και τα χρήματα επιστρέφονται στην κάρτα χρέωσης.

- Επιβάτες που έχουν προπληρωμένα εισιτήρια μέσω τηλεφωνικών κρατήσεων μπορούν να αποστέλλουν email στο [email protected] ή [email protected] και δηλώνουν τραπεζικό λογαριασμό που επιθυμούν να επιστραφούν τα χρήματα.

Επισημαίνουμε ότι όσοι επιβάτες διαθέτουν εισιτήρια των πλοίων μας και επιθυμούν να ταξιδέψουν με το εκτάκτως δρομολογημένο πλοίο AZORES EXRESS, διαχείρισης άλλης εταιρείας, πρέπει να εξαργυρώσουν τα εισιτήρια τους με τους παραπάνω τρόπους και στην συνέχεια να εκδώσουν νέα εισιτήρια με το ανωτέρω πλοίο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με δρομολόγια, εισιτήρια, συνεργαζόμενα πρακτορεία του AZORES EXPRESSεπικοινωνήστε με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης στα τηλέφωνα:

25510-26619,26468

25513-56200

 

Σ.Κ