Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
LIDL

Κάτι τρέχει στον Έβρο

H 29χρονη μητέρα τριών παιδιών, Τζεβριέ Εδινερλί που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τον άντρα της.
H 29χρονη μητέρα τριών παιδιών, Τζεβριέ Εδινερλί που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τον άντρα της.

Σήμερα το τελευταίο αντίο στην αδικοχαμένη 29χρονη Τζεβριέ (video)

14-12-2021

Το τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα, ημέρα Τρίτη 14 Δεκεμβρίου, συγγενείς και φίλοι στην 29χρονη Τζεβριέ, μητέρα τριών παιδιών, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια του συζύγου της.

Ο 30χρονος συζυγοκτόνος την ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου με αποτέλεσμα να οδηγηθεί με βαριά τραύματα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης όπου και δυστυχώς κατέληξε.


ο ιατροδικαστής που διενέργησε τη νεκροψία – νεκροτομή, κ. Παύλος Παυλίδης, τόνισε πως η γυναίκα, όπως φαίνεται από τα χτυπήματα, χτυπήθηκε με πολύ μεγάλη δύναμη.

«Τα χτυπήματα είναι συμβατά με αυτά που είχαμε εντοπίσει και στην πρώτη εξέταση. Πρόκειται για πολλαπλές θλάσεις – ρήξεις ήπατος από θλων όργανο. Τέτοια χτυπήματα συναντώνται σε τροχαία. Είναι πολύ μεγάλη η δύναμη πλήξης» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Παυλίδης για τα χτυπήματα που δέχθηκε η Τζεβριέ η οποία πήγε στο νοσοκομείο με ρήξη ήπατος.

Παράλλλα προφυλακιστέος κρίθηκε, με ομόφωνη απόφαση του ανακριτή και του εισαγγελέα ο 30χρονος συζυγοκτόνος.

Ακολουθεί παρακάτω στιγμιότυπο του e-evros.gr, από την στιγμή που ο δράστης φτάνει στο Δικαστικό Μέγαρο Αλεξανδρούπολης καθώς και τη στιγμή που αποχωρεί και ζητά σύγνωμη στα τοπικά ΜΜΕ, όπως και βίντεο από το τελευταίο αντίο που λένε φίλοι και συγγενείς στην αδικοχαμένη Τζεβριέ:

newsroom @e-evros.gr