Κάτι τρέχει στον Έβρο

Σκηνές αστυνομικής ταινίας εκτυλίχθηκαν στην Αλεξανδρούπολη - Καταδίωξη στο κέντρο
Σκηνές αστυνομικής ταινίας εξελίχθηκαν το πρωί της Τσικνοπέμπτης στην Αλεξανδρούπολη, καθώς μπροστά στα μάτια πολίτων σημειώθηκε καταδίωξη της αστυνομίας.
Συγκεκριμένα ένα όχημα Citroen Xsara κρίθηκε ύποπτο από περιπολικό της Άμεσης Δράσης. Οι αστυνομικοί του έκαναν σήμα να σταματήσει όμως ο οδηγός του αυτοκινήτου επιτάχυνε ανεβαίνοντας την Κάθοδο και ξεκίνησε καταδίωξη.
Μάλιστα σύμφωνα με αυτόπτεις μάρτυρες, το όχημα ανέβηκε πάνω στον ποδηλατόδρομο καθώς διέσχιζε ανάποδα την "κάθοδο" όπως συνήθως αναφέρεται η Ιωακείμ Καβύρη.
Τελικά το όχημα ακινητοποιήθηκε και o οδηγός συνελήφθη στην οδό Π. Κυρίλλου κοντά στην περιοχή που σήμερα λαμβάνει χώρα η Λαϊκή Αγορά της πόλης.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για διακινητή παράτυπων μεταναστών ο οποίος μετέφερε έξι παράτυπους μετανάστες.
Σ.Κ
- Αλεξανδρούπολη: Με εκδηλώσεις θα τιμηθεί και φέτος η γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας
(10-09-2024) - Μισό ευρώ (0,50) αύξηση για τους αστυνομικούς - Απογοήτευση και αντιδράσεις
(10-09-2024) - Αποχή των δικηγόρων και διαμαρτυρία προς την κυβέρνηση
(10-09-2024) - Γυναίκα στην Αλεξανδρούπολη κατήγγειλε τον αστυνομικό σύζυγό της
(10-09-2024) - Έβρος: Νέα παράταση για τις αιτήσεις ενίσχυσης πληγεισών επιχειρήσεων από τις πυρκαγιές του Αυγούστου 2023
(10-09-2024)