Κάτι τρέχει στον Έβρο
Σοβαρό τροχαίο με πολλούς τραυματίες στο πέταλο του Πέπλου (φωτό)
19:00 - 2 σοβαρά και 8 πιο ελαφριά τραυματισμένοι μέχρι αυτή τι στιγμή.
Σοβαρό τροχαίο με πολλούς τραυματίες σημειώθηκε γύρω στις 4 το απόγευμα της Δευτέρας κάτω από γέφυρα κοντά στο Πέπλο.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το όχημα το οποίο οδηγούσε ένας διακινητής παράνομων μεταναστών εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να τουμπάρει και να τραυματιστούν οι επιβαίνοντες.
Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα από την Αλεξανδρούπολη προκειμένου να μεταφέρουν τους τραυματίες στο ΠΓΝΑ ενώ τρία οχήματα της Αστυνομίας βρίσκονται στην περιοχή.
Να αναφερθεί ότι στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης επικράτησε αναστάτωση την στιγμή που τα ασθενοφόρα κατευθύνονταν προς το Π.Γ.Ν Αλεξανδρουπόλεως καθώς η ομάδα ΔΙΑΣ άνοιγε τον δρόμο προκειμένου τα οχήματα του ΕΚΑΒ να μεταβούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα στο σημείο.
Σ.Κ
- Σήμερα γιορτάζουμε το "Πάσχα του καλοκαιριού"
(15-08-2025) - Δεκαπενταύγουστος στις Παναγίες του Έβρου
(15-08-2025) - Αλεξανδρούπολη: Σύσκεψη Φορέων για την προστασία από δασικές πυρκαγιές
(15-08-2025) - Η επιστροφή του Ασπροπάρη που σώθηκε από την πυρκαγιά του Δάσους Δαδιάς
(15-08-2025) - Αναβολή του "παραδοσιακού μπάλου" στη Σαμοθράκη, λόγω κινδύνου πυρκαγιάς
(15-08-2025)
EN
TR






