Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Εικόνα αρχείου
Εικόνα αρχείου

Σοκαριστικό αγροτικό ατύχημα στα βόρεια της Αλεξανδρούπολης

05-12-2022

Σοβαρό εργατικό ατύχημα είχε ένα 32χρονος αγρότης το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου, σε αγροτική περιοχή βόρεια της Αλεξάνδρουπολης, όταν παρασύρθηκε και εγκλωβίστηκε από το σύστημα μετάδοσης κίνησης του αγροτικού του μηχανήματος. 

Πιο συγκεκριμένα, το πρωί του Σαββάτου ο νεαρός άνδρας βρισκόταν στο χωράφι του, για εργασίες, όταν καταλάθος η μπλούζα του μπλέχτηκε σε ένα εξάρτημα του αγροτικού του μηχανήματος, με αποτέλεσμα να παγιδευτεί σ' αυτό και να του γδάρει σοβαρά το δέρμα, σε πολλά σημεία του σώματός του. 

Μέσα στην ατυχία του, ο αγρότης μπόρεσε τελικά να απεγκλωβιστεί από το φονικό μηχάνημα, που είχε προλάβει να του "φάει" τις σάρκες σε αρκετά σημεία και να συρθεί αιμόφυρτος μέχρι το διπλανό αγκρόκτημα, όπου και τον εντόπισε ένας άλλος αγρότης. Απευθείας τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, για να το παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. 

Εκεί όμως, κρίθηκε κρίσιμη η κατάστασή του και ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, στη Θεσσαλονίκη, όπου και αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση. 

Ευχόμαστε να αναρρώσει γρήγορα και να επιστρέψει σύντομα στο σπίτι του. 

newsroom@e-evros.gr