Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Μια "αλυσίδα" αλληλεγγύης δημιουργούν και οι επαγγελματίες του Έβρου!
Μια "αλυσίδα" αλληλεγγύης δημιουργούν και οι επαγγελματίες του Έβρου!

SOS εκπέμπει το Επιμελητήριο Εύβοιας και το Επιμελητήριο Έβρου ανταποκρίνεται!

13-08-2021

Η χώρα μας βρίσκεται σε μια εξαιρετική δύσκολη κατάσταση, έτσι και το Επιμελητήριο Έβρου δείχνει έμπρακτα την αλληλεγγύη του απέναντι στους πυρόπληκτους που έχασαν τα σπίτια και τις επιχειρήσεις τους.

Ο Πρόεδρος Χριστόδουλος Τοψίδης  και η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Έβρου, έπειτα από αίτημα του Επιμελητήριου Ευβοίας λόγω των εξαιρετικά πρωτόγνωρων καταστάσεων εξαιτίας των πυρκαγιών στη χώρα μας, ξεκινά προσπάθεια  συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης για να βοηθήσει τους κατοίκους και τους επιχειρηματίες των πυρόπληκτων  περιοχών.

Στην προσπάθειά τους αυτήν, καλούνε τα μέλη του Επιμελητηρίου Έβρου και τους πολίτες της ΠΕ Έβρου, να σταθούν αρωγοί και να συνδράμουν έμπρακτα προσφέροντας τα παρακάτω είδη πρώτης ανάγκης:


Τρόφιμα: Νερά, κονσέρβες όλων των ειδών, ισοτονικά ποτά, πορτοκαλάδες, μπάρες δημητριακών, συσκευασμένα τρόφιμα έτοιμα για κατανάλωση )π.χ. μπισκότα, κρουασάν, φρυγανιές κ.τ.λ.), ζωοτροφές, σκυλοτροφές, γατοτροφές.

Είδη ευρείας κατανάλωσης: Χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, μωρομάντηλα, παιδικές πάνες και πάνες υπερηλίκων, πετσέτες, κλινοσκεπάσματα.

Είδη φαρμάκων: Γάζες, φυσιολογικό ορό, φυσικά δάκρυα, κρέμες και σπρέι για εγκαύματα, παυσίπονα.

Η συγκέντρωση των παραπάνω ειδών θα γίνει στο κτήριο του Επιμελητηρίου Έβρου 2ο όροφος Λεωφ. Δημοκρατίας 307 Αλεξανδρούπολ και η συγκέντρωση έχει ξεκινήσει από εχτές έως και την Πέμπτη 19 Αυγούστου, κατά τις ώρες 9.00 έως 15:00. Τηλέφωνο επικοινωνίας:2551035848, Αγγελική Παναγοπούλου,  emaιl: [email protected]