Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
VARTAN

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Σπουδαίο μήνυμα προσφοράς από τα μέλη του τμήματος HJ 21 AHEPA Δημόκριτος Αλεξανδρούπολης

Σπουδαίο μήνυμα προσφοράς από τα μέλη του τμήματος HJ 21 AHEPA Δημόκριτος Αλεξανδρούπολης

14-04-2020

Ιδιαίτερα σημαντική είναι η αιμοδοσία στις μέρες μας, κυρίως λόγω και της κρίσης του κορονοϊού που μαστίζει όλο τον πλανήτη.

Τα μέλη του τμήματος HJ 21 AHEPA Δημόκριτος Αλεξανδρούπολης αντιλαμβανόμενοι ότι οι ανάγκες για αίμα δεν έχουν αλλάξει επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί αίθουσα αιμοδοσίας, έχοντας πάρει φυσικά τα απαραίτητα μέτρα, και πραγματοποίησαν εθελοντική αιμοδοσία.

Ο Πρόεδρος Απόστολος Κυριακίδης σε ανακοίνωση του αναφέρει: "Τα μέλη της AHEPA μένουμε σπίτι συμμορφώμενοι απόλυτα με τις οδηγίες της Κυβέρνησης προστατεύοντας τους δικούς μας ανθρώπους, τις ευπαθείς ομάδες και το σύστημα υγείας της χώρας, αλλά μπορούμε και προσφέρουμε αίμα (τηρώντας όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις του Υπουργείου Υγείας).

Τα μέλη της AHEPA έχοντας αυξημένη την αίσθηση της κοινωνικής υπευθυνότητας και αντιλαμβανόμενοι ότι οι ανάγκες για αίμα δεν έχουν αλλάξει, παρόλο που έχουμε υποχρεωθεί να μένουμε σπίτι, ενώ τα αποθέματα αίματος μειώνονται προσπαθούμε να συμβάλουμε σ' αυτό, προσφέροντας αίμα, με την καθοριστική συμβολή του Προέδρου εθελοντών αιμοδοτών Αλεξανδρούπολης κ. Αναστάσιου Κοντακίδη και τον οποίο ευχαριστούμε καθώς και το νοσηλευτικό προσωπικό.

Καλή Ανάσταση. Υγεία και δύναμη σε όλους."