Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Αφού είδε πως είμαστε πρωταθλητές στο "πέταγμα του χαρταετού", είπε να επενδύσει στην πόλη ο Σείχης!
Αφού είδε πως είμαστε πρωταθλητές στο "πέταγμα του χαρταετού", είπε να επενδύσει στην πόλη ο Σείχης!

Στα "χέρια" του Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ αλ Μακτούμ, η δυτική χερσαία ζώνη του λιμανιού Αλεξανδρούπολης

01-04-2022

Στα "χέρια" του Σεΐχη του Ντουμπάι θα περάσει η περιβόητη δυτική χερσαία ζώνη του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης η οποία τον τελευταίο καιρό αποτελεί "Μήλον της έριδος".

Αφού λοιπόν η δημοτική αρχή δεν έχει πράξει τα δέοντα ώστε να αποκτήσει την κυριότητα της δυτικής χερσαίας ζώνης του λιμανιού ο κυβερνήτης του Ντουμπάι και αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Σεΐχης Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ αλ Μακτούμ δεν άφησε την ευκαιρία που του δόθηκε ανεκμετάλλευτη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του e-evros.gr εχθές το βράδυ "πέσανε" οι υπογραφές με το ΤΑΙΠΕΔ και πολύ σύντομα θα ξεκινήσουν οι εργασίες προκειμένου να μετατρέψει τη δυτική χερσαία ζώνη του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης σε γήπεδο παγκόσμιων προδιαγραφών "πετάγματος χαρταετού".

Ως γνωστόν το πέταγμα του χαρταετού αποτελεί ένα σπορ το οποίο "γνωρίζει" μεγάλη άνθηση στη περιοχή της Αλεξανδρούπολης και αυτό είναι που έκανε τον πλουσιότερο άνθρωπο του Ντουμπάι να στρέψει το βλέμμα του στην Αλεξανδρούπολη.

Να τονίσουμε πως δεν είναι καθόλου λίγοι αυτοί που διαπρέπουν εδώ και χρόνια σε αυτό το... σπορ και δραστηριοποιούνται στην περιοχή!

Το e-evros.gr εξασφάλισε πληροφορίες οι οποίες κάνουν λόγο πως η πρόταση έχει συνεπάρει πολλούς αθλητές του συγκεκριμένου αθλήματος ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σεΐχης του Ντουμπάι έχει πάθει... "την πλάκα του" για το επίπεδο στο "αμόλα καλούμπα" της περιοχής.

Μάλιστα τοπικά αθλητικά σωματεία στο άκουσμα της είδησης σπεύδουν να ιδρύσουν συλλόγους και σωματεία καθώς οι ασχολούντες με το άθλημα είναι πολλοί και φαίνεται πως θα βγει χρήμα.

Παράλληλα τα εργαστάσια "καλούμπας" στην Ελλάδα έχουν πάρει "φωτιά" και πλέον η Αλεξανδρούπολη έχει όλες τις προοπτικές για να αποτελέσει ένα σημαντικό σημείο εξάσκησης πετάγματος χαρταετού.

Καλή Πρωταπριλιά στους απανταχού Πρωταθλητές μας! 

newsroom@e-evros.gr