Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Παράλληλα τους εύχεται ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα των εκλογών να συνεχίσουν να ασχολούνται με τα κοινά και να αποτελούν μία ισχυρή φωνή στην κοινή προσπάθεια για έναν καλύτερο Έβρο
Παράλληλα τους εύχεται ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα των εκλογών να συνεχίσουν να ασχολούνται με τα κοινά και να αποτελούν μία ισχυρή φωνή στην κοινή προσπάθεια για έναν καλύτερο Έβρο

Σταύρος Σταυράκογλου προς υποψήφιους βουλευτές: "Σας συγχαίρω για τη σοβαρότητα, τον πολιτικό πολιτισμό και το ήθος που επιδείξατε"

20-05-2023

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Σταύρος Σταυράκογλου και η παράταξη του "Αρχή" εύχονται καλή επιτυχία στους υποψήφιους βουλευτές του Έβρου στις προσεχείς εκλογές.

Παράλληλα τους εύχεται ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα των εκλογών να συνεχίσουν να ασχολούνται με τα κοινά και να αποτελούν μία ισχυρή φωνή στην κοινή προσπάθεια για έναν καλύτερο Έβρο και μια καλύτερη Ελλάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συνδυασμού:

VW Τερζενίδης

"Αγαπητοί υποψήφιοι βουλευτές του Έβρου,
Με την ευκαιρία της λήξης της προεκλογικής περιόδου αισθάνομαι την ανάγκη να σας ευχηθώ καλή επιτυχία στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Θέλω επίσης να σας συγχαρώ για τη σοβαρότητα, τον πολιτικό πολιτισμό και το ήθος που επιδείξατε όλο αυτό το χρονικό διάστημα, όπως ακριβώς αξίζει στους Εβρίτες.

Σε περίπτωση που κερδίσετε την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας, θα έχετε την ευκαιρία να εκπροσωπήσετε την τοπική μας κοινωνία στο εθνικό μας κοινοβούλιο και να αποδείξετε τη συνέπεια λόγων και πράξεών σας.

Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των εκλογών, εύχομαι να συνεχίσετε την ενασχόλησή σας με τα κοινά και να αποτελείτε μία ισχυρή φωνή στην κοινή προσπάθεια για έναν καλύτερο Έβρο και μια καλύτερη Ελλάδα.

Προσωπικά, δεσμεύομαι ότι θα έχουμε μία ειλικρινή και ουσιαστική συνεργασία με κοινό στόχο την πρόοδο και την ευημερία του τόπου μας και μία καλύτερη ζωή για όλες και για όλους."

Με εκτίμηση,
Σταύρος Σταυράκογλου
Υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης