Σήμερα είναι: Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2020
greek english turkish
AL FARO ΙΚΤΕΟ VAMOS

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Ο Δημήτρης Πέτροβιτς
Ο Δημήτρης Πέτροβιτς

Στη «Νέα Περιφέρεια» μας καλεί ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς

08-02-2019

Την ανεξάρτητη παράταξη με το συμβολικό όνομα «Νέα Περιφέρεια», ανακοίνωσε κι επίσημα ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου και υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ.

Ο Δημήτρης Πέτροβιτς αποτελεί τον τρίτο μέχρι στιγμής επίσημο «μνηστήρα» της Περιφέρειας, μετά από τον νυν Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο, και τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Έβρου Χριστόδουλο Τοψίδη.

Τόσο ο Δ.Πέτροβιτς όσο και ο Χρ.Τοψίδης αν και προερχόμενοι από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας, κατεβαίνουν ως «αντάρτες», αφού την επίσημη υποστήριξη του κόμματος έχει λάβει ο Χρ.Μέτιος.

«Στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη δεν έχουμε την πολυτέλεια των κομματικών διαφωνιών και αντιπαραθέσεων» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου υπογραμμίζοντας ότι «Κόμμα μας είναι ο τόπος μας. Αυτό είναι η Νέα Περιφέρεια».  

Ο ίδιος έθεσε ως τις πλέον σημαντικές προτεραιότητες του αγώνα του, την παραμονή των νέων στον τόπο του, την αξιοπρεπή διαβίωση και την αναστροφή της ιστορίας με θετικό πρόσημο για τους πολίτες.

Ο επικεφαλής της «Νέας Περιφέρειας» επισήμανε ότι το επόμενο χρονικό διάστημα πρόκειται να ανακοινώσει το σχέδιο του για την επόμενη ημέρα στην ΑΜ-Θ, προτάσσοντας το έργο του στον Έβρο ως εγγύηση για το αύριο της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Ζητώντας την εμπιστοσύνη των πολιτών για να βρεθούν από κοινού λύσεις για τους ανθρώπους, για τη νέα γενιά, και για τον τόπο ο Δημήτρης Πέτροβιτς έθεσε τους στόχους της υποψηφιότητας του:

·  Να φτιάξουμε εμείς το δικό µας μέλλον.

·  Να καταστήσουμε την Περιφέρεια μας μια πραγματικά Ευρωπαϊκή Περιφέρεια.

·  Να δημιουργήσουμε μια ισχυρή τοπική οικονομία µε τα δικά της χαρακτηριστικά που θα δίνει διέξοδο και δουλειές στους ανθρώπους που ζουν σ’ αυτόν εδώ τον τόπο.

·  Να συνεχίσουμε όσα σημαντικά ξεκινήσαμε.

·  Να εργαστούμε από κοινού.

·  Να μπορέσουμε να ονειρευτούμε ξανά.

Το επόμενο διάστημα σταδιακά θα ανακοινώνονται ονόματα υποψηφίων που στελεχώνουν τη «Νέα Περιφέρεια».