Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΕΡΕΜΠΕΗΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Στην Αλεξανδρούπολη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Π. Παυλόπουλος

Στην Αλεξανδρούπολη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Π. Παυλόπουλος

13-05-2018

Νωρίτερα από το αναμενόμενο βρέθηκε στην πρωτεύουσα του Έβρου ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος προερχόμενος μάλιστα από το Κιλκίς.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Παυλόπουλος έφτασε στην Αλεξανδρούπολη στις 18:00 το απόγευμα και στη συνέχεια συνοδευόμενος από αστυνομικές δυνάμεις κατευθύνθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο (φωτο).

Εντωμεταξύ τη στιγμή που συντάσσονται οι γραμμές αυτές, o Δήμαρχος  της Αλεξανδρούπολης συναντάται μαζί του σε "πριβέ" γεύμα αν και ήταν προγραμματισμένη η επίσκεψή τους σε γνωστό εστιατόριο της Μάκρης.

Να θυμίσουμε πως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη στο πλαίσιο του εορτασμού των «Ελευθερίων».

Αύριο σύμφωνα με το πρόγραμμα θα παραστεί στην επίσημη δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου και ακολούθως στο μνημείο της Δόμνας Βιζβύζη όπου θα γίνει κατάθεση στεφάνων.

Μετά, φυσικά, θα παρακολουθήσει την κοινή παρέλαση μαθητών, σπουδαστών, προσκόπων, οδηγών του παραρτήματος του Ερυθρού Σταυρού, πολιτιστικών συλλόγων και των αναπήρων πολέμου με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής του Δήμου Αλεξανδρούπολης αλλακαι τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων. Τέλος θα παρευρεθεί σε δεξίωση που θα παρατεθεί προς τιμήν του.

Σ.Κ.