Σήμερα είναι: Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020
greek english turkish
ΙΚΤΕΟ JOY ALL4U

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Στην επιτροπή Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ ο Νίκος Γκότσης

Στην επιτροπή Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ ο Νίκος Γκότσης

12-06-2020

Στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε.), η οποία πραγματοποιήθηκε εχθές, ψηφίστηκαν τα μέλη που θα συγκροτούν την Επιτροπή Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ.

Στην επιτροπή εκλέχθηκε και ο δημοτικός σύμβουλος Αλεξανδρούπολης και πρώην Αντιδήμαρχος Φερών κ. Νικόλαος Γκότσης, ο οποίος δήλωσε για την εκλογή του:

"Στην σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ ψηφίστηκαν τα μέλη που θα συγκροτούν την Επιτροπή Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ . Αποτελεί μεγάλη τιμή για εμένα η επιλογή μου να συμμετέχω στην παραπάνω επιτροπή , η οποία έχει ενεργό ρόλο, μαζί με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς , στην ανάπτυξη κοινών δράσεων μεταξύ της τοπικής Αυτοδιοίκησης Α! βαθμού, αλλά και όλων των εμπλεκόμενων φορέων, στην καλύτερη εφαρμογή της Πολιτικής Προστασίας σε όλη την χώρα, σε κάθε είδος αντιμετώπιση καιρικών και γεωλογικών φαινομένων, αλλά και πυρκαγιών.

Ευτυχή συγκυρία για την περιοχή μας είναι ότι πρόεδρος της Επιτροπής, σύμβουλος Πεντέλης και συνάδερφος Βλάσης Σιώμος ,είναι γνώστης της Θράκης και ιδιαίτερα ευαίσθητος σε θέματα που άπτονται την επιτροπή.

Ευχαριστώ θερμά τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ της Κ.Ε.Δ.Ε για την εμπιστοσύνη."