Σήμερα είναι: Σάββατο, 4 Ιουλίου 2020
greek english turkish
ΙΚΤΕΟ AL FARO VAMOS

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Στο αυτόφωρο (και στο νοσοκομέιο) ιδιοκτήτης καφέ στην Αλεξανδρούπολη μετά από έλεγχο της εφορίας

Στο αυτόφωρο (και στο νοσοκομέιο) ιδιοκτήτης καφέ στην Αλεξανδρούπολη μετά από έλεγχο της εφορίας

02-05-2019

Μεγάλος ντόρος δημιουργήθηκε τις τελευταίες ώρες μέσα από πολλά αθηναικά αλλά και τοπικά ΜΜΕ σχετικά με ένα συμβάν που εκτυλίχθηκε εχθές λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι σε παραλιακό καφέ της πόλης της Αλεξανδρούπολης.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες που βασίζονται σε αυτόπτεις μάρτυρες, μετά από έλεγχο του ΣΔΟΕ στο κατάστημα ο ιδιοκτήτης διαμαρτυρήθηκε πολύ έντονα στο κλιμάκιο χρησιμοποιώντας μη δόκιμη γλώσσα. Κατά βεβαίωση των παραβάσεων και ενώ οι ελεγκτές ενημέρωσαν τον επιχειρηματία ότι θα επιβληθεί στην επιχείρησή του 48ωρο «λουκέτο», όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία ο ιδιοκτήτης εξοργίστηκε. 

Ο καβγάς μεταφέρθηκε εκτός του καταστήματος όπου ήρθε και η αστυνομία την οποία προηγουμένως είχε καλέσει ο εφοριακός. Εκεί ο διαπληκτισμός ήταν ακόμα πιο έντονος ενώ ο ιδιοκτήτης του καφέ συνέχιζε να είναι τρομερά εκνευρισμένος καλώντας... θεούς και δαίμονες. Κάποια στιγμή που αποπειράθηκε να ορμήξει στον υπάλληλο, τον απέτρεψε άνθρωπος που στεκόταν δίπλα του. Δεν “έπαιξε” όμως καμία μπουνιά όπως κακώς διασπείρουν άλλα ΜΜΕ ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο ιδιοκτήτης είναι πολύ μικρότερος στο ανάστημα από τον εφοριακό.

Τελικά ο ιδιοκτήτης βρέθηκε στο αυτόφωρο όπου και κάποια στιγμή αισθάνθηκε δυσφορία προφανώς από τα νεύρα του, οπότε και μεταφέρθηκε στο ΠΓΝΕ. Αφού συνήλθε και αισθάνθηκε καλύτερα, επέστρεψε στο τμήμα ενώ σήμερα θα περάσει από τον αρμόδιο εισαγγελέα για εξηγήσεις.

Μέσα σε λίγες μόνο ώρες, ένα "καντήλιασμα" κατέληξε βορά για τα ΜΜΕ (μάλιστα πρώτα τα αθηναϊκά διότι αρέσκονται σε τέτοια) όπου γράφτηκαν για κλωτσιές, μπουνιές, μηνύσεις και άλλα τέτοια προκειμένου μια νεκρή ειδησεογραφικά ημέρα, να τη μετατρέψουν σε ενδιαφέρουσα ημέρα...

Ο επιχειρηματίας που κρατείται με τη διαδικασία του αυτοφώρου και εκτός από το προβλεπόμενο πρόστιμο των 2.500 ευρώ, βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με «λουκέτο» 1 μήνα, όπως ισχύει στις περιπτώσεις παρεμπόδισης ελέγχου με απειλές. Αφού περάσει από τον εισαγγελέα θα ενημερώσουμε για την έκβαση της υπόθεσης.

Σ.Κ.