Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Στο Final 4 του Πανελλήνιου σχολικού πρωταθλήματος βόλεϊ προκρίθηκε το 3ο ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης

Στο Final 4 του Πανελλήνιου σχολικού πρωταθλήματος βόλεϊ προκρίθηκε το 3ο ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης

19-05-2022

Ένα πολύ δυνατό παιχνίδι για την προκριματική φάση του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος Πετοσφαίρισης, πραγματοποιήθηκε εχθές το πρωί στο ΔΑΚ Πρέβεζας, ανάμεσα στο 1ο ΓΕΛ Πρέβεζας και το 3ο ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης.

Νικήτρια ομάδα αλλά και κάτοχος του εισιτηρίου για το Final Four αναδείχτηκε η ομάδα της Αλεξανδρούπολης όπου πήρε με 0-2 σετ την νίκη (18-25, 22-25).

Τα παιδιά του Χρήστου Γκαρνέτα έφτασαν στις τέσσερις καλύτερες σχολικές ομάδες της Ελλάδας και για ακόμα μια χρονιά θα διεκδικήσουν τον τίτλο.

Η σύνθεση της ομάδας του 3ου ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης: ΣΟΥΣΟΥΡΙΔΗΣ, ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ, ΣΤΑΜΑΤΟΓΛΟΥ, ΚΑΡΑΜΑΝΙΔΗΣ, ΔΑΡΔΑΒΕΡΕΝΗΣ, ΚΩΤΟΥΛΑΣ, ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ, ΚΟΥΝΤΟΥΡΑΚΗΣ, ΜΗΛΙΑΣ, ΚΟΝΤΟΣΤΑΘΗΣ, ΚΕΣΚΙΝΗΣ.

Σήμερα στις 15:00 το μεσημέρι η ομάδα του 3ου ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης με γυμναστή τον Χ.Γκαρνέτα αντιμετωπίζει το κολλέγιο Μωραιτη για την τελική πρόκριση των δύο καλύτερων ομάδων στην Ελλάδα, όπου ο πρώτος εκτός από το πανελλήνιο πρωτάθλημα κερδίζει και το εισιτήριο για το παγκόσμιο σχολικό.

Οι ελπίδες για την πρόκριση είναι μεγάλες γιατί οι συγκεκριμένοι μαθητές - αθλητές είναι έμπειροι λόγο ότι έχουν ήδη περάσει στο F4 του πανελλήνιου πρωταθλήματος της κατηγορίας των παίδων Κ18 που θα γίνει στις 17-18-19 Ιουνίου. Τα παιδιά αυτά είναι όλα από το τμήμα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης βόλλευ με προπονητή τον έμπειρο Γ.Ανδραβιζο.

Τους ευχόμαστε όλους, καλή επιτυχία!