Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Στον... "αέρα" ημιυπόγειοι κάδοι και στον Απαλό Αλεξανδρούπολης

Στον... "αέρα" ημιυπόγειοι κάδοι και στον Απαλό Αλεξανδρούπολης

05-02-2022

Ολοένα και περισσότεροι ημιυπόγειοι κάδοι την... "κάνουν" σιγά - σιγά από τους οικισμούς στους οποίους έχουν τοποθετηθεί τον τελευταίο χρόνο. Είχαν μεταφερθεί εκεί αφού ξηλώθηκαν από το κέντρο της Αλεξανδρούπολης.

Πρόκειται για μια κατάσταση την οποία έχουμε συναντήσει σε Νίψα, Μαΐστρο και τώρα και στον Απαλό.

Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, οι ημιυπόγειοι κάδοι του Απαλού βρίσκονται σε αυτή την κατάσταση από τα Χριστούγεννα μετά από βροχοπτώσεις που σημειώθηκαν στην περιοχή.

Συγκεκριμένα αναγνώστης του e-evros μας λέει "Τις ημέρες των Χριστουγέννων είχε βροχές με αποτέλεσμα το νερό να τους πετάξει εξω! Ήρθαν λοιπόν 2-3 μέρες πριν την Πρωτοχρονιά οι υπεύθυνοι τους έβαλαν ξανά στη θέση τους και τους «μπάζωσαν» όπως μας είπαν και δεν θα έχουμε πρόβλημα! Εννοείται πως 2 ημέρες μετά ξαναπετάχτηκαν και βγήκαν οπως τους βλέπετε! Γέμισαν τον κόσμο λάσπη γιορτινές μέρες".

Δείγμα μεγάλης αδιαφορίας είναι επίσης πως 1 μήνα μετά, στο συγκεκριμένο σημείο δεν έχουν τοποθετηθεί άλλοι κάδοι με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να μην έχουν που να πετάξουν τα σκουπίδια τους. Χρησιμοποιούν κάδους μακριά από τη γειτονιά τους.

Υπενθυμίζεται ότι το σχέδιο της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής ήταν να τοποθετηθούν και να τεθούν σε λειτουργία 61 ημιυπόγειοι κάδοι σε 28 σημεία της Αλεξανδρούπολης και συγκεκριμένα σε όλη την παραλιακή, σε όλη την Λεωφόρο Δημοκρατία, στην οδό Βενιζέλου και Παλαιολόγου.

Η νέα δημοτική αρχή όμως είχε άλλα σχέδια και μετέφερε τους συγκεκριμένους κάδους σε οικισμούς του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Καλά πήγε αυτό...

Σ.Κ.