Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Στον Έβρο ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών & Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος

Στον Έβρο ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών & Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος

18-04-2016

Περιοδεία στη Θράκη πραγματοποιεί ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, για τέσσερις ημέρες, από τις 16 έως τις 19 Απριλίου.

Πρώτος σταθμός της περιοδείας του Μακαριωτάτου ήταν η Κομοτηνή όπου ανακηρύχθηκε επίτιμος Διδάκτωρ του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.

Χθες Κυριακή 17 Απριλίου ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος, χοροστάτησε στον Στ΄ Κατανυκτικό Εσπερινό της Μεγάλης Τεσσαρακοστής στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου Αλεξανδρούπολης, με πλήθος πιστών να βρίσκονται τόσο στον προαύλιο χώρο όσο και στο εσωτερικό του Ναού, προκειμένου να πάρουν την ευλογία του.

Ο Μακαριώτατος σήμερα Δευτέρα18 Απριλίου βρέθηκε στο Σταυρίδειο Ίδρυμα χρονίως πασχόντων «Ο Άγιος Κυπριανός» όπου και παρέδωσε φαρμακευτικό υλικό και αναχώρησε  για την Ιερά Μητρόπολη Διδυμοτείχου.

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στις 10:00 π.μ. χοροστάτησε σε δοξολογία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Παναγίας Ελευθερώτριας Διδυμοτείχου, ενώ σύμφωνα με το πρόγραμμά του πρόκειται να επισκεφθεί το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου για να παραδώσει φαρμακευτικό υλικό.

Το απόγευμα θα χοροστατήσει σε δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου Σουφλίου και θα επισκεφθεί το Μουσείο Μετάξης Σουφλίου και την Ιερά Μονή Δαδιάς.

Την Τρίτη 19 Απριλίου ο Μακαριώτατος θα βρεθεί και στην Ορεστιάδα όπου θα χοροστατήσει σε δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Θεοδώρων. Στη συνέχεια θα επισκεφθεί το Κοινωνικό Φαρμακείο και το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ορεστιάδας και θα παραδώσει φαρμακευτικό υλικό και τρόφιμα και το μεσημέρι θα επισκεφθεί την Ιερά Μονή Αγίας Σκέπης - Αγίας Παρασκευής Νέας Βύσσας.

Επιπλέον, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στο Έβρο θα επισκεφθεί και συνοριακά φυλάκια. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Αρχιεπισκόπου:

ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016

10.00 Δοξολογία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Παναγίας Ελευθερώτριας Διδυμοτείχου.

11.00 Επίσκεψη Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου Β΄ στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου. Παράδοση φαρμακευτικού υλικού.

12.00 Επίσκεψη Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου Β΄στο παραμεθόριο Φυλάκιο Πυθίου.

18.00 Επίσκεψη στο 126 Ε.Φ.

19.00 Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου Σουφλίου.

20.00 Επίσκεψη Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου Β΄ στο Μουσείο Μετάξης.

21.00 Επίσκεψη Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου Β΄ στην Ιερά Μονή Δαδιάς της Ι.Μ. Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου.

ΤΡΙΤΗ 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016

10.00 Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Θεοδώρων Νέας Ορεστιάδας.

11.00 Επίσκεψη Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου Β΄ στο Κοινωνικό Φαρμακείο και Κοινωνικό Παντοπωλείο. Παράδοση φαρμακευτικού υλικού και τροφίμων.

12.00 Επίσκεψη Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου Β΄ στο παραμεθόριο Φυλάκιο Ε.Φ. 5.

13.00 Επίσκεψη Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου Β΄ στην Ιερά Μονή Αγίας Σκέπης - Αγίας Παρασκευής Νέας Βύσσης.