Σήμερα είναι: Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020
greek english turkish
Δερέμπεης μικρό ΙΚΤΕΟ SOHO

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Στρατιωτικά φυλάκια & σημεία ελέγχου της ΕΛΑΣ στον Έβρο επισκέφτηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου

Στρατιωτικά φυλάκια & σημεία ελέγχου της ΕΛΑΣ στον Έβρο επισκέφτηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου

23-12-2019

Στρατιωτικά φυλάκια και σημεία ελέγχου της Ελληνικής Αστυνομίας στον Έβρο επισκέφτηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Δημήτριος Πέτροβιτς Δημήτρης Πέτροβιτς τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019.

Ο κ. Πέτροβιτς συνομίλησε και αντάλλαξε ευχές ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και της Ελληνικής Αστυνομίας, τονίζοντας τη διαχρονική, άρρηκτη σχέση που έχει η κοινωνία του Έβρου μαζί τους και τη σπουδαιότητα του έργου που επιτελούν.

Συγκεκριμένα, επισκέφτηκε το Μεθοριακό Φυλάκιο Κήπων, το Σημείο Ελέγχου της Ελληνικής Αστυνομίας στη Μάνδρα, το Στρατιωτικό Φυλάκιο Διλόφου στο Τριεθνές (Ελλάδα, Βουλγαρία, Τουρκία), καθώς και το Ενιαίο Κέντρο Ελέγχου Επιτήρησης Συνόρων στη Νέα Βύσσα.

Τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου συνόδευαν στον Δίλοφο ο Διοικητής της XVI Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού «ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ», Υποστράτηγος Άγγελος Ιλαρίδης, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Κωνσταντίνος Βενετίδης Κωστας Βενετίδης, η Ειδική Σύμβουλος του Αντιπεριφερειάρχη Κυριακή Γιαλαμά, και στη Νέα Βύσσα επιπλέον ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας Πασχάλης Συριτούδης και ο Διοικητής της 3ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας «ΡΙΜΙΝΙ» Ταξίαρχος Γρηγόριος Μπουντλιάκης.