Σήμερα είναι: Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2020
greek english turkish
ΙΚΤΕΟ ΚΡΟΝΟΣ ALL4U

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης στην Ορεστιάδα για τους πληγέντες των πυρκαγιών στην Αττική

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης στην Ορεστιάδα για τους πληγέντες των πυρκαγιών στην Αττική

24-07-2018

Δράση για την υποστήριξη των πληγέντων από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην αττική, ανέλαβε το Κέντρο Αστικής Μεταρρύθμισης Θράκης, με έδρα την Ορεστιάδα.

Πρόκειται για Ινστιτούτο Κοινωνικών & Οικονομικών Μελετών Μη Κερδοσκοπικού Περιεχομένου, που έχει και στο παρελθόν αναλάβει την υλοποίηση παρόμοιων δράσεων για την υποστήριξη των πλημμυροπαθών στη Μάνδρα Αττικής, τους πρόσφυγες στο ΚΥΤ Φυλακίου Ορεστιάδας κ.ά, σύμφωνα με την Πρόεδρο.

Αυτή τη φορά το Κέντρο συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης, φάρμακα και ξηρά τροφή. «Επειδή δεν έχουμε δικό μας χώρο, οι ενδιαφερόμενοι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν μαζί μου και σε δεύτερο χρόνο, εμείς θα παραλαμβάνουμε τα είδη από τα σπίτια των πολιτών και θα τα συγκεντρώσουμε», αναφέρει η Πρόεδρος Χρυσή Μπαχαρίδου.

Η ανταπόκριση των πολιτών είναι θερμή σύμφωνα με την ίδια, ενώ οι πολίτες θα μπορούν να συνεισφέρουν στην προσπάθεια αυτή μέχρι και την Παρασκευή 27 Ιουλίου. Την Δευτέρα τα είδη θα αποσταλλούν σε εκείνους που τα χρειάζονται στην Αττική.

Τηλ. Επικοινωνίας: 6977660980

Οι πολίτες μπορούν επίσης να προσφέρουν και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ορεστιάδας στα Παλιά Δικαστήρια επί της οδού Εθνομαρτύρων 98 από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

Πληροφορίες:  2552026542