Κάτι τρέχει στον Έβρο
Συμφώνησαν σε όλα ο δήμαρχος με τον Πρόεδρο & τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΛΑ
Με τον Πρόεδρο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού Λιμένα Αλεξανδρούπολης κ.κ Κώστα Χατζημιχαήλ και Κώστα Χατζηκωνσταντίνου, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης.
Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα συζητήθηκαν κρίσιμα θέματα κοινού ενδιαφέροντος, όπως η σύνδεση της Αν. Περιφερειακής Οδού με το λιμάνι, η δημιουργία ανοιχτού εποχικού θεάτρου στον χώρο του Αγ. Εύπλου, η ανάγκη σύνδεσης της κεντρικής λεωφόρου μέσω της οδού Κύπρου με το λιμάνι, η κατάργηση των δημοσίων τουαλετών στον δρόμο που οδηγεί στο λιμάνι και η δημιουργία info kiosk στη θέση τους, και η προκήρυξη διεθνούς αρχιτεκτονικού διαγωνισμού για την ανάπλαση της ζώνης από την "Αργώ" έως τον λιμενοβραχίονα.
Από την εποικοδομητική συνάντηση διαπιστώθηκε η ταύτιση των απόψεων, η κοινή στόχευση στη διαχείριση των θεμάτων και αποφασίστηκε η εφαρμογή πολιτικής σύμπλευσης και συνεργασίας προς όφελος των δημοτών και του Λιμένα.
- Συνεχίζονται οι εγγραφές στο Δημοτικό Ωδείο και στο τμήμα Εικαστικών Τεχνών του Δήμου Αλεξανδρούπολης
(27-09-2025) - Αντικατάσταση των ελληνικών σημαιών σε κεντρικά σημεία της Αλεξανδρούπολης
(27-09-2025) - Χωρίς εκπαιδευτικό το ολοήμερο του 7ου Νηπιαγωγείου Διδυμοτείχου
(27-09-2025) - Χάλκινος ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παρακολύμβησης!
(27-09-2025)
EN
TR






