πρεπει να δειτε
Αθανάσιος Γ. Καΐσας
Αθανάσιος Γ. Καΐσας
Φωτοβολταϊκά συστήματα
Εθνικής Αντιστάσεως 64

Φάρος
Φάρος
Ραδιοταξί - Ειδικά οχήματα
Μακράς Γέφυρας 2

Καλλονιάτης Μ. Ιωάννης
Καλλονιάτης Μ. Ιωάννης
Κατασκευή & Τοποθέτηση κουφωμάτων
Απαλός

Bio clean - Δαρμής Θ.
Bio clean - Δαρμής Θ.
Βιοκαθαρισμοί - Βαφές οχημάτων
3ο χλμ Αλεξ/πολης - Αμφιτρίτης

Hotel Erika
Hotel Erika
Ξενοδοχείο
Δ. Καραολή 110
Καταχωρήστε την επιχείρησή σας
νεες καταχωρησεις
JP Laser
JP Laser
Κέντρο πρωτοποριακής αισθητικής
Λ. Δημοκρατίας 369 - 3ος όροφος

Avant garde
Avant garde
Beauty expert studio
Εμπορίου 25

Ritual
Ritual
Cafe & lounge bar
Κανάρη 12

Μονώσεις - Δομικά υλικά

Εισαγωγές Μονωτικών Υλικών - ΕΜΥ (Κεραμοσκεπές - Μονώσεις)

Εισαγωγές Μονωτικών Υλικών - ΕΜΥ - Κεραμοσκεπές - Μονώσεις
(Κεραμοσκεπές - Μονώσεις)
Πόλη: Αλεξανδρούπολη
Περιοχή: Κέντρο
Διεύθυνση: Λ. Δημοκρατίας 175
Τηλέφωνο: 2551089505 & 6977992284

Η εταιρεία "ΕΜΥ - Γιαννάκης Χρήστος" ιδρύθηκε το 1999 και η έδρα της είναι στο 8o χμλ. Αλεξ/πολης - Φερρών.

Δραστηριοποιείται στο χώρο των μονώσεων, ηχομόνωσης και κεραμοσκεπών. Για την επίτευξη άρτιων κατασκευαστικών εφαρμογών συντελούν η άριστη ποιότητα των υλικών και το εξειδικευμένο - με γερμανικές τεχνικές και προδιαγραφές - συνεργείο των τεχνικών μας (Dachdecker).

Στην "EMY Μονώσεις - Γιαννάκης Χρήστος" αναλαμβάνουμε:

 • Εισαγωγές μονωτικών υλικών
 • Θερμομόνωση (Γραπτή εγγύηση 20 ετών)
 • Υγρομόνωση (Γραπτή εγγύηση 20 ετών)
 • Ηχομόνωση
 • Κεραμοσκεπές - Αεριζόμενες Στέγες (Γραπτή εγγύηση 30 ετών)
 • Πάνελ οροφής
 • Τεχνική εξυπηρέτηση

Ζητήστε προσφορά με ένα κλικ στη φόρμα επικοινωνίας:

Οφέλη της μόνωσης ταράτσας
Οι μονώσεις ταρατσών ή θερμομόνωση είναι πλέον απαραίτητη στην κατασκευή ενός σύγχρονου κτιρίου, αφού αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες ποιοτικής διαβίωσης. Για αυτό και ο Εθνικός Κτιριοδρομικός Κανονισμός ορίζει υποχρεωτική την θερμομόνωση των κατοικιών κατά την κατασκευή τους. Για τον ίδιο λόγο όλο και περισσότεροι ιδιοκτήτες φροντίζουν να εκσυγχρονίσουν τα παλαιά τους σπίτια, ώστε να εξοικονομούν και περισσότερη ενέργεια.

Με μια σωστή μόνωση ταράτσας εξασφαλίζουμε:

Το χειμώνα

 • Πολύ μικρές απώλειες θερμότητας έτσι ώστε εύκολα να έχουμε την επιθυμητή θερμοκρασία, χωρίς μεγάλη κατανάλωση ηλεκτρισμού ή πετρελαίου. Ειδικά από την ταράτσα ένα σπίτι χάνει το μεγαλύτερο ποσοστό της θερμικής ενέργειας
 • Αποφυγή μυκήτων (μαυρίλες). Αποφεύγουμε τις μαυρίλες στις γωνίες του ταβανιού, στα δοκάρια και στις κολώνες που οφείλονται στη συμπύκνωση υδρατμών στην κρύα επιφάνεια
 • Μεγάλη οικονομία πετρελαίου ή ρεύματος
 • Σταθερή θερμοκρασία του χώρου μας, ανεξάρτητα από τις έντονες εξωτερικές διακυμάνσεις

Το καλοκαίρι

 • Πολύ μικρή είσοδο θερμότητας από τις μονωμένες επιφάνειες, έτσι ώστε εύκολα να έχουμε δροσιά, με λιγότερη βοήθεια κλιματιστικου

Επικοινωνήστε μαζί μας στα: 2551089505 & 6977992284 ή επισκεφθείτε την έκθεση μας στο 8o χμλ. Αλεξ/πολης - Φερρών ή τα γραφεία μας στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης επί της: Λ. Δημοκρατίας 175 όπως παρακάτω:

 • Δευτέρα - Παρασκευή: 8:30 - 15:00
 • Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 18:00 - 21:00
 • Σάββατο: 8:30 - 14:00

ΟΙ Άνθρωποί μας

Η εταιρεία ΕΜΥ Μονώσεις - Κεραμοσκεπές ξεκινώντας το 1999 από τον κ. Γιαννάκη Χρήστο συνεχίζει έως και σήμερα να δίνει έμφαση στην ομαδικότητα και την συνεργασία μέσα από την καλλιέργεια ενός ευχάριστου και φιλικού περιβάλλοντος εργασίας.
Οι άνθρωποι της είναι το πολυτιμότερο κεφάλαιο που διαθέτει, η κινητήριος δύναμη πίσω από την επιτυχημένη πορεία και την ανάπτυξη της εταιρείας.

Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας αποτελείται από ανθρώπους με εξειδικευμένη γνώση και υψηλή κατάρτιση σε διαφορετικούς κλάδους και τομείς, το οποίο εργάζεται καθημερινά με επαγγελματισμό, αφοσίωση και συνέπεια με σκοπό την ανάπτυξη και την παροχή βέλτιστων υπηρεσιών.

Η Διεύθυνση της ΕΜΥ Μονώσεις - Κεραμοσκεπές είναι κοντά στους Εργαζομένους σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο και διαμορφώνει ένα εργασιακό περιβάλλον που σέβεται την προσωπικότητα, αναγνωρίζει τη συνεισφορά και στηρίζει τη συνεχή εξέλιξη κάθε εργαζομένου.


Κεραμοσκεπές - Μονώσεις Κεραμοσκεπές - Μονώσεις Κεραμοσκεπές - Μονώσεις Κεραμοσκεπές - Μονώσεις Κεραμοσκεπές - Μονώσεις Κεραμοσκεπές - Μονώσεις Κεραμοσκεπές - Μονώσεις Κεραμοσκεπές - Μονώσεις Κεραμοσκεπές - Μονώσεις Κεραμοσκεπές - Μονώσεις Κεραμοσκεπές - Μονώσεις Κεραμοσκεπές - Μονώσεις