Σήμερα είναι: Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020
greek english turkish
ΚΡΟΝΟΣ ALL4U Δερέμπεης μικρό

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Πανελλαδική ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη
Πανελλαδική ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη

Συμμετέχουν στην πανελλαδική ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας οι αστυνομικοί του Έβρου.

21-08-2015

Πανελλαδική ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 18:00 στη Θεσσαλονίκη. Η Συνδικαλιστική Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης καλεί όλους τους αστυνομικούς της χώρας να συμμετάσχουν στην συγκέντρωση για να διαμαρτυρηθούν στην έλλειψη και κακή διαχείριση του απαραίτητου προσωπικού, οχημάτων, καύσιμων και γενικά υλικοτεχνικών υποδομών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
 
"Συναδέλφισσες  - Συνάδελφοι
Ο αγώνας συνεχίζεται.
 
Την Παρασκευή στις 4 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 18:00 στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί πανελλαδική ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας.
Η Συνδικαλιστική Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης για μια ακόμη χρονιά δηλώνει παρόν και θα βρεθεί εκεί με όσο το δυνατόν περισσότερους συναδέλφους για να διαμαρτυρηθεί για όλα τα κακώς κείμενα που συμβαίνουν στο χώρο μας και ταυτόχρονα να γνωστοποιήσει σε όλους τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος μας, προβλήματα που έχουν άμεσο αντίκτυπο σε όλους  τους συμπολίτες μας.
Επιτέλους κάποια στιγμή θα πρέπει ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του, εμείς από εδώ και πέρα πλέον δεν μπορούμε να προσφέρουμε περισσότερο.
Χωρίς το απαραίτητο προσωπικό,  οχήματα , καύσιμα , και γενικά υλικοτεχνική υποδομή η δυνατότητα για προσφορά περιορίζεται στα ελάχιστα.   Το όποιο αρνητικό αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης δεν θα είναι δική μας ευθύνη.
Καλούμε όλες τις συναδέλφισσες και συναδέλφους να δώσουν δυναμικό παρών στην κινητοποίηση της Θεσσαλονίκης, όπως κάνει άλλωστε η Αλεξανδρούπολη όλα τα προηγούμενα χρόνια.
 
Ο αγώνας είναι ο μόνος δρόμος που μας έχει απομείνει.
 
 Δηλώσεις συμμετοχής σε όλα τα μέλη του Δ.Σ Για την ακριβή ώρα αναχώρησης καθώς και το σημείο αναχώρησης θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση.  
 
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
 
Ο πρόεδρος
Τσιακίρης Δημήτριος (6946120218)
 
Ο Γενικός Γραμματέας
Βογιατζής Γεώργιος (6944915881)