Κάτι τρέχει στον Έβρο
Συναγερμός έχει σημάνει στην Αλεξανδρούπολη για την εξαφάνιση 14χρονου ανήλικου
Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα για την εξαφάνιση 14χρονου ανήλικου από την Αλεξανδρούπολη, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης 2 Ιανουαρίου 2026 από χώρο φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων.
Πρόκειται για τον Αμπντελραχμάν Αμπντάλα, αιγυπτιακής καταγωγής. Κατόπιν εισαγγελικής εντολής, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του, καθώς υπάρχουν ανησυχίες για την ασφάλεια και τη ζωή του.
Ο ανήλικος έχει ύψος περίπου 1,65 μ., είναι αδύνατος, με καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα της εξαφάνισής του φορούσε μαύρο παντελόνι, μαύρη μπλούζα, μπεζ μπουφάν και μαύρα παπούτσια.
Όποιος διαθέτει πληροφορίες παρακαλείται να επικοινωνήσει με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000 ή με το πλησιέστερο Αστυνομικό Τμήμα.
Σοφία Καλονιάτη
- Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Αλεξανδρούπολη
(04-08-2025) - Νέα κινητοποίηση των κατοίκων για την απομάκρυνση της κεραίας στην οδό Μακρυγιάννη
(04-08-2025) - Αίσιο τέλος για περιπατητή που χάθηκε στη «Κλείδωση Φονιά» στη Σαμοθράκη
(04-08-2025) - Τι περιμένει το Διδυμότειχο από την Υπουργό Πολιτισμού στη νέα της επίσκεψη
(04-08-2025) - Λευκή Νύχτα Αλεξανδρούπολης: Το φεστιβάλ-θεσμός επιστρέφει για 12η χρονιά!
(04-08-2025)
EN
TR







